FREE WOMAN: Feminitate și well-being

poster_0.jpgVacanța este perioada perfectă pentru relaxare și celebrarea feminității!

De nenumărate ori ești prinsă în a rezolva cât mai multe responsabilități, fie la job, fie acasă, având grijă ca totul să meargă ca pe roate... șefii să fie mulțumiți, casa să fie primitoare, soțul/ iubitul să fie fericit, iar copiii să se dezvolte într-un mediu în care să nu le lipsească nimic, nici material, nici emoțional. Și probabil că sunt momente în care te simți copleșită de situație și simți nevoia să te relaxezi. Poate că uneori uiti să te relaxezi, uiți cum este să ai un moment pe care să ți-l dedici doar ție, în care să te poți conecta la sinele tău, să te poți gândi la ceea ce simți, la ceea ce îți dorești și la visele tale cele mai mari. Îți propunem să ne reamintim împreună ce înseamnă un timp de calitate petrecut cu propria persoană, iar pentru că vacanța este momentul cel mai bun pentru a ne încărca bateriile, te invităm la o seară relaxantă, în care să celebrăm feminitatea într-un mod inedit - în workshop-ul în aer liber Free Woman: Feminitate și well-being.

De ce să vii la acest workshop:

  • Înveți să te relaxezi, să revii la o respirație naturală, firească, profundă, specifică stării de relaxare;
  • Îți relaxezi corpul, prin exerciții de mișcare, Tai Chi și Qi Gong;
  • Devii conștientă de propriul corp și de modul în care îl îngrijești, descoperind noi moduri de a-i oferi răsfățul pe care îl merită;
  • Afli lucruri noi despre miracolele naturii și cum poți folosi natura pentru a te relaxa și revigora;
  • Faci schimb de experiențe cu alte femei și împărtășești din secretele feminității.

Wokshop sustinut de psih. Raluca Ferchiu și psih. Livia Băetica
Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

Când?
25 august 2016, ora 18.00 - 20.00

Unde?
Grădina Botanică din Iași (intrarea din Păcurari). Dacă cunoașteți o altă locație potrivită pentru acest workshop, așteptăm propunerile voastre!

Investiție
80 ron

Înscriere
Inscrie-te la Free Woman: Feminitate și well-being, completând formularul de inscriere aici, până la data de 24 august 2016, specificând denumirea workshop-ului.

 

Tags

psiholog bun
psiholog iasi
probleme
dezvoltare personala
workshop
relaxare
taichi
terapie prin miscare si dans
gamma clinic psychology
femeie
feminitate
wellbeing
stare de bine
fericire

Adaugă comentariu nou