Cursuri

Şcoala de Activare a Sinelui

Este o școală creată pentru cei care caută neobosita putere din ei inșiși.

Școala este un spațiu de facilitare a transformării interioare și exterioare. Folosește cele mai noi descoperiri ale științelor (de ex. fizica cuantică și neurologie) dar și învățături străvechi din filosofia orientală, pentru a crea instrumente practice de schimbare, pentru a consolida schimbarea și autovindecarea. Este o scoală pentru tine, pentru conectarea ta interioara și unde înveți să-ți porți de grijă în cel mai inovator si creativ mod cu putință. Este un loc unde îți cunoști fricile, îți scoți la iveală puterea interioară și descoperi despre tine lucruri pe care mintea ta nici nu a avut curajul sa-și închipuie ca le poti avea. Școala de dezvoltare personală perfectă pentru devenirea și eliberarea ta.

Şcoala Sistemică de Formare

Este furnizor de formare acreditat national in psihoterapie si consiliere de familie si cuplu (RF-II-IS-120 din 09.12.2012). Este o școală dezvoltată pentru profesioniștii din domeniul socio-uman – psihologi, psihopedagogi, pedagogi, medici, asistenți sociali, preoţi, care doresc să practice psihoterapia sistemică și de cuplu, sau să devină consilieri. Scoala oferă un traseu de pregătire profesională complet, de la teorie, practică, aplicații, dezvoltare personală până la supervizare, pe o durata de 2 si 4 ani, eliberand certificate ce garanteaza obținerea atestatului de liberă practică de la CPR in conditiile legii. Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul scolii SSF (in constructie) www.scoala-sistemica.ro

Workshop-uri

Un pachet de cursuri centrate pe crearea de abilități practice sau pentru îmbunătățirea abilităților terapeuților care deja au început profesarea.

Structurate sub formă de kit-uri terapeutice, cursurile abordeaza teme clasice care necesită mereu îmbunatățirea în viața profesională a unui terapeut fie el începator sau cu experienta:
Reprezintă un pachet de cursuri centrate pe crearea de abilităţi practice sau pentru îmbunătăţirea abilităţilor deja existente, la terapeuţii şi consilierii care au început profesarea. Ele sunt structurate sub formă de kit-uri terapeutice şi abordează teme clasice care necesită mereu îmbunătăţiri în viaţa profesională a unui terapeut, indiferent de vechimea acestuia în campul profesional. De exemplu:

  • Construirea unui plan terapeutic şi a strategiilor de lucru
  • Deblocarea clienţilor şi a terapeuţilor
  • Abordarea cuplului în terapie
  • Introducerea iertării în terapie ca tehnică de eliberare emoţională şi deblocare interioară
  • Folosirea creativităţii clienţilor şi a terapeuţilor pentru a genera soluţii la problemele din terapie şi multe alte teme.

Cursurile sunt creditate de CPR și pot fi urmate de cursanții școlii SSF sau de orice terapeut indiferent de școala în care a fost format.