FREE MIND 3 - Iesirea din dependenta. Eliberarea mintii.

Ce este un tipar mental distructiv? Este o structură mentală stabilă, care te urmarește toată viața, și îți provoacă multă suferință în mod repetitiv (de exemplu, nu te poți ține de o promisiune interioară, nu poți controla apariția sau dispariția unui comportament, esti mereu înșelat de partener, nu poți păstra o relație stabilă sau nu poți intra într-o relație, nu te poți abține să controlezi totul sau măcar pe cei importanți din viața ta, nu te poți abține să pui "răul înainte" și așa mai departe. Și, cea mai importantă caracteristică a tiparului este că, te împinge inconștient să îl repeți în cât mai diverse situații, pentru ca el să trăiască..din energia ta. 
 

Cum se naște un tipar mental autodistructiv, de exemplu dependența, abandonul sau frica de eșec? De obicei se naște în copilărie și de acolo vibrează intens și reverberează în întreaga ta viață. Începe cu ceva ce ți-a fost făcut în mod real, o rană făcută de părinți sau poate de un alt adult sau chiar ceilalți copii. Poate am fost supraprotejați, abandonați, criticați excesiv, abuzați, excluși sau anesteziați... dar am fost răniți într-un fel anume, real. Încet, încet, această amintire devine un argument pentru comportamentele viitoare și devine o parte din noi. Mult după ce am plecat de acasă, continuăm să creăm situații în care suntem tratați conform cadrului din trauma inițială, iar programul începe să decidă în locul nostru, cum ne simțim cum să acționăm..generează neputință, furie, gol sufletesc și, deși ai poate, totul, ești incapabil să savurezi viața sau realizările tale...Ai recunoscut ceva aici? Asta e nașterea programului care te bântuie și îți fură viața pe nesimțite.

Poți face ceva! Nu te lăsa copleșit de forța dependenței! Chiar sunt soluții. Frumoase și simple! Te invit să participi la eliberarea ta.

Bucuresti 24.10.2015 Pret 350

Iasi - 03.11.2015 Pret 250 lei

Înscrie-te la acest eveniment