FREE MIND 4 - Programul tradarii si neincrederii

 Pasul 1- hai să vedem unde ne încadrăm în interiorul acestui program sau cât de mult ne-a afectat viața.

Trădarea este trăită ca un mixaj complex de emoții care pleacă de la durere, frică, furie și ajunge până la jelire. Aceste emoțiile sunt trăite în adânc, uneori inconștient sau reprimate pentru a face față situației, dar pătrund câteodată până aproape de suprafață. Atunci când ești în preajma persoanelor care sunt sau au fost trădate/abuzate, le poți simți aceste emoții puternice și chiar dacă persoanele respective par calme, emoțiile lor plutesc în jurul vostru gata să răbufnească asemeni apei dintr-un baraj.
Dacă ai fost trădat sau abuzat poți avea stări volatile. Dintr-o dată, devii foarte supărat, plângi sau ești furios și de multe ori acest lucru îi ia prin surprindere pe cei din jur. Alteori, poți fi distanțat, parcă ai fi în altă parte, iar lucrurile ți se par ireale. Emoțiile tale sunt amorțite, iar acesta este un obicei pe care l-ai dezvoltat ca pe o modalitate de a scăpa de abuz.
Experiența ta în relațiile cu oamenii este una dureroasă. Relațiile nu sunt pentru tine un spațiu de relaxare unde să îți permiți să devii vulnerabil; mai degrabă sunt periculoase și impredictibile. Oamenii te rănesc, te trădează și te folosesc, iar tu trebuie să fii în gardă. Este greu pentru tine să ai încredere în oameni, chiar dacă îți sunt apropiați. De fapt, cei care sunt cei mai apropiați de tine sunt cei în care nu poți avea încredere. Presupui că oamenii îți vor face rău pe ascuns. Când cineva face ceva frumos pentru tine, cauți motivele pentru care face asta și te aștepți ca ei să te mintă sau să te folosească pentru anumite avantaje.

Pasul 2- hai să decidem să ACȚIONĂM. Să începem vindecarea.

Te recunoști în această descriere? Te invit la workshopul FREE MIND 4 – Programul tradarii si neincrederii pentru a te ajuta să-ți dezvolți abilitatea de a te autosusține în lupta cu tiparul mental al neîncrederii și al trădării. Participarea la acest workshop te va ajuta să identifici și să lucrezi împotriva acestui program, într-un mod în care vei putea privi relațiile abuzive din trecut ca pe experiențe ce te-au făcut să te dezvolți și vei învăța ce înseamnă încrederea autentică  în relațiile cu cei din jurul tău. Vei trăi relaxarea și încrederea în cineva/relație și vei experimenta confortul dat de faptul că te bazezi pe cineva.
Pe parcursul workshopului te vei putea conecta la copilărie și vei putea înțelege originea acestui tipar al trădării, conștientizând rezonanța pe care au avut-o relațiile abuzive din trecut asupra vieții prezente. Astfel, în relațiile din acest punct al vieții tale, îți vei dezvolta capacitatea de a identifica și evalua trădarea și de a-ți face o strategie mentală pe care să o aplici și pe care să o monitorizezi continuu, în acest proces de schimbare a tiparului neîncrederii.
Vei descoperi sentimentul interior dat de puterea de a-ți ierta părinții, familia și toți cei care au abuzat de încrederea ta și care ți-au cauzat răni emoționale în trecut și vei reînvăța cum să-ți creezi relații noi, astfel încât, în viitor, să te înconjuri de oameni care îți vor aduce bucurie și încredere autentică.

București - 25 octombrie 2015 

Investiție - 350 lei 

Pentru înscrieri:

telefon 0741 093 131 sau e-mail la adresa contact@gammainstitte.ro

Înscrie-te la acest eveniment