Gamma Genius - Modul 2 - Epigenetica

Descoperirea că, creierul nostru operează holografic duce mai departe ipoteza că universul ar opera la fel. Așa cum fiecare părticică din univers ar conține proprietățile întregului și în mintea noastră fiecare gând este la un nivel profund interconectat cu întreaga noastră ființă – plan fizic – psihic. Mintea are acest fel, acest potențial enorm de a afecta materia și ADN-ul este materie. Conform lui Pribram, un veteran în studiul imageriei mentale, noi suntem ca niște televizoare conștiente și ceea ce credem că este realitate în afara noastră sunt doar imaginile pe care le proiectăm pe ecran. Astfel, noi răspundem modelului (Hărții) realității din mintea noastră și nu realității însăși.

Epigenetica este noul domeniu de graniță care aduce în discuție un fenomen straniu – capacitatea mediului intern (psihic) și extern (înconjurător) de a afecta ADN-ul (în sensul activării unor gene active sau dezactivării unor gene active). În consecință genele au niște “întrerupătoare” pe care noi le putem apăsa conștient. Însă e un domeniu misterios, iar studiile se fac pornind de la activarile /dezactivările spontane ale ADN sau studiind cum s-au transmis la generațiile următoare configurații ADN activate întâmplator sau ca rezultat al unui factor dominant din mediul intern sau extern. Mediul intern înseamnă gânduri și emoții, nivel de stres, mediul extern înseamnă hrană, toxine, climă și zona georgrafică, etc.

Fără îndoială că echilibrul minte-corp duce la alinierea acestora cu Sinele. Dacă în primul modul am accentuat importanța deschiderii “inimii” către emoțiile reprimate care te intoxică și împiedică să generezi scopuri prin care te schimbi în mod autentic, în acest modul continuăm practicile eliberării emoționale concomitent cu reconfigurarea matricii mentale. Acest lucru va avea efectul indirect de activare a genelor latente, gene ce vor susține transformarea ta  globală și... mai mult... posibilitatea de a transmite asta generațiilor următoare ca achiziție în procesul de adaptare.

Adresat publicului larg, fiecare modul fiind independent de celelalte.
Vă așteptăm!

Pentru înscrieri telefon 0741 093131 sau e-mail contact@icscc.ro
 

Înscrie-te la acest eveniment