Puterea Supremă - Iubirea de Sine

Workshop dedicat experimentării Iubirii de Sine, consolidării încrederii în Sine.

București 05 iulie 2014

Scopul întâlnirii este ca fiecare participant să aibă un indicator interior al stării de a se iubi pe sine necondiționat, și să dezvolte un algoritm personal pentru a extinde acest lucru în relațiile cu cei din jur. Acest scop este atins prin intermediul unor activități concrete, specifice terapiilor expresive (de exemplu modelare în lut, modelare umană, pictură, dans și mișcare) sau prin imagerii dirijate, meditații și exerciții interactive tip discuții panel, joc de rol sau dramatizări.

Public țintă:

Toți participanții interesați de dezvoltare personală, extinderea viziunii asupra vieții, spiritualitate, psihologie, filosofie, motivați de dorința de cunoaștere și autocunoaștere. Toți căutătorii adevărului personal, toți cei care au nevoie de schimbare în viața lor și nu știu de unde să începă sau cum să continue ceea ce au început cândva. Sunt invitați cei care vor să vindece mintea, corpul sau cei care caută o cale spre propriul spirit. Este o invitație deschisă tuturor.

Obiective de lucru

La finalul întâlnirii toți participanții vor avea o experiență concretă a iubirii de Sine și de consolidare a încrederii obținută într-un cadru creativ, interactiv și aș spune chiar, magic.

Vă aștept să trăim o experimentare grozavă a puterii supreme din fiecare dintre noi – puterea iubirii – dincolo de teorie.

Data: 05 iulie

Locatie: Centrul de Psihologie Cuantică - B-dul Gheorghe Sincai nr. 13, bl. 5, scara 1, etaj 2, apartament 11, interfon 11,  Sector 4, Bucuresti,

Durata: 5 ore 14:30 - 19:30

Preț: 350 lei

Pentru înscrieri trimiteți un e-mail la adresa: contact@icscc.ro

Înscrie-te la acest eveniment