Schimbarea liniei de destin - saltul pe o nouă linie temporală

Schimbarea liniei de destin este o e decizie, este o alegere. Cine o face este complet treaz si constient de puterea Sinelui sau interior de a-si crea un nou destin.  Ai inceput vreodata in viata ceva “de la zero?” Ceva nou care te-a condus intr-o directie neasteptata si in acelasi timp mult visata? De ce sa astepti sa-ti ofere cineva sansa sau oportunitatea de a-ti schimba viata? Tu esti cel care-ti creezi sansa, tu iti nasti oportunitatile. Fiind constient de forta neclintita din tine – Sinele, si mentinand mereu un contact constient cu el poti declansa in viata ta un sir de evenimente, oportunitati, alegeri care sa te conduca la orice finalitate doresti.

Prin exercitii practice, inveti sa folosesti un instrument ce va fi oricand la dispozitia ta: “Conectarea” si inca o data inveti sa exersezi disciplina conectarii si sa o transformi intr-un stil de viata. Cursul ofera un cadru de invatare si cunoastere si te initiaza in propria ta viata. In actul de  a trai constient de tine.  Cei care l-au parcurs, deja au manifestat noul destin si am celebrat impreuna cu ei modificarile si schimbarile din viata lor.

Sa schimbi linia de destin nu inseamna sa fugi din destinul in care esti deja. Inseamna sa-l privesti cu intelepciune si sa decizi ca ai experimentat destul din tot ce a fost pana acum si ca, pur si simplu vrei in mod authentic si plin de curiozitate sa experimentezi altceva. Noi toti suntem calatorii liniilor infinite de destin ale Universului. Orice alegere faci se reflecta in viata pentru ca o traiesti.  Nu poti sa nu alegi, si daca tot o faci, atunci fa-o constient de Sine.

Înscrie-te la acest eveniment