Altele

Dansul apropierii sau cum “să-ți intru în sânge”

poster_dansul_apropierii.jpgDansul apropierii sau cum “să-ți intru în sânge”
Un workshop de intervenție pentru vindecarea intimității.

O problemă ce i-a frământat pe mulți dintre noi și continuă să ne intrige este cea a intimității – în cuplu, în doi, cu sine, cu familia, cu prietenii, cu orice ființă în ultimă instanță, avem grade diferite de intimitate.

Ce este intimitatea și de ce suntem atât de vulnerabili la ea? Este o calitate fundamentală a unei relații și este puternic influențată de felul în care ai fost crescut și de nivelul de încredere în celălalt sau ceilalți.

Ne-am propus în cadrul acestei întâlniri să aducem în atenția participanților o viziune simplă și creativă a dansului relației și a apropierii de celălalt. Pe parcursul workshopului vom aborda teme precum stilul de atașament, răni de atașament, vindecarea rănilor de atașament, disponibilitate pentru celălalt, putere de conectare, vulnerabilitate în doi, joacă în doi, cu alte cuvinte, să-i intri celuilalt în sânge… un moment de intimitate maximă cu celălalt.

Susținut de Psiholog Principal Diana Ciubotaru

Când

02 noiembrie 2016 sediul Gamma Institute

Investiție

 250 ron

Unde

Gamma Institute, str. Vasile Lupu nr. 35

Free Emotion: Furia

Ți s-a întâmplat vreodată să nu te poți controla când erai nervos/nervoasă? Să fii stresat(ă) la locul de muncă, să te simți copleșit(ă) și să izbucnești din orice, revărsându-ți amarul pe cei dragi? Ți s-a întâmplat să nu îți poți controla reacția când erai furios, iar asta să îți deterioreze relații cu ceilalți? Sau ești genul de persoană care nu exprimă ceea ce simte, chiar și atunci când în interior trăiești o adevărată furtună? 
Cu toții trăim zilnic emoții de toate felurile. Pe cele pozitive, plăcute (bucurie, entuziam, dragoste, etc.) ni le dorim, însă cele negative uneori ne dau bătăi de cap. 

Intimitatea în cuplu: bărbatul sincer și femeia liberă

copy_of_copy_of_copy_of_reconectarea_emotionala_3_1.jpgWorkshop-urile ”Intimitatea în cuplu: bărbatul sincer și femeia liberă” s-au născut din nevoia unui limbaj comun în abordarea relației de cuplu. Dacă workshop-urile anterioare, ”Free Woman” și ”Perspectiva bărbatului sincer” au apărut ca un monolog al femeilor și al bărbaților, vă propunem un demers incitant și curajos de a pune la comun dorințe, perspective și implicare, pentru aducerea relației de cuplu la nivelul profund de exprimare a iubirii (iubirea necondiționată). Astfel, workshop-urile ”Intimitatea în cuplu: bărbatul sincer și femeia liberă” sunt o invitație la un exercițiu de exprimare liberă și sinceră a năzuințelor poate prea adânc îngropate.

Puterea Supremă - Iubirea de Sine

Workshop dedicat experimentării iubirii de Sine, consolidării încrederii în Sine.

București 05 iulie 2014

Scopul întâlnirii este ca fiecare participant să aibă un indicator interior al stării de a te iubi pe tine necondiționat, și să dezvolte un algoritm personal pentru a extinde asta în relațiile cu cei din jur. Acest scop este atins prin intermediul unor activități concrete, specifice terapiilor expresive (de exemplu modelare în lut, modelare umană, pictură, dans și mișcare) sau prin imagerii dirijate, meditații și exerciții interactive tip discuții panel, joc de rol sau dramatizări.

Schimbarea liniei de destin - saltul pe o nouă linie temporală

Schimbarea liniei de destin este o e decizie, este o alegere. Cine o face este complet treaz si constient de puterea Sinelui sau interior de a-si crea un nou destin.  Ai inceput vreodata in viata ceva “de la zero?” Ceva nou care te-a condus intr-o directie neasteptata si in acelasi timp mult visata? De ce sa astepti sa-ti ofere cineva sansa sau oportunitatea de a-ti schimba viata? Tu esti cel care-ti creezi sansa, tu iti nasti oportunitatile.

Cuplul sănătos și Suveran - de la co-dependență la co-creație

Obiective:

  • Clasificare conceptuală – cuplul sănătos – cuplul disfuncţional
  • Identificare contract marital (sau relaţional) şi contractul de dependenţă în realizarea lui – patternul difuncţional
  • Clasificare conceptuală– diferenţa între programul de co-dependenţă şi programul de co-creaţie – identificarea efectelor în cuplu
  • Intervenţie – ritual de co-creaţie - trambulina de lansare a noii atitudini de suveranitate şi libertate în cuplu

Schimbarea autentică

Acest workshop este creat pentru a ajuta profesioniştii din domeniul sănătăţii mentale să-şi perfecţioneze un set de abilităţi prin care să promoveze şi să menţină schimbarea la nivelul clientului.

Se urmăreşte crearea unui standard de competenţă profesională în rândul specialiştilor astfel încât să se îmbogăţească setul de instrumente de intervenţie existente şi să se facă vizibilă frumuseţea modelului sistemic.

Cursul se focalizează pe crearea schimbării autentice în ariile afectate de problemă şi cuprinde temele:

Subscribe to RSS - Altele