Seria FREE MIND - Eliberarea mintii

FREE MIND 7 - Ma eliberez de perfectionism

Emoția primară este presiunea. Nu te poți relaxa niciodată pentru a te bucura de viață. Întotdeauna te zbați pentru a ieși la suprafață. Te zbați pentru a fi cel mai bun în ceea ce faci, chiar dacă este vorba despre școală, job, sport, hobby-uri, întâlniri sau sex. Trebuie să ai cea mai frumoasă casă, cea mai bună mașină, cel mai bun job, să faci cât mai mulți bani și să arăți minunat. Trebuie să fii perfect de creativ și de organizat.

FREE MIND 4 - Programul tradarii si neincrederii

Pasul 1- hai să vedem unde ne încadrăm în interiorul acestui program sau cât de mult ne-a afectat viața.

Trădarea este trăită ca un mixaj complex de emoții care pleacă de la durere, frică, furie și ajunge până la jelire. Aceste emoțiile sunt trăite în adânc, uneori inconștient sau reprimate pentru a face față situației, dar pătrund câteodată până aproape de suprafață. Atunci când ești în preajma persoanelor care sunt sau au fost trădate/abuzate, le poți simți aceste emoții puternice și chiar dacă persoanele respective par calme, emoțiile lor plutesc în jurul vostru gata să răbufnească asemeni apei dintr-un baraj.
Dacă ai fost trădat sau abuzat poți avea stări volatile. Dintr-o dată, devii foarte supărat, plângi sau ești furios și de multe ori acest lucru îi ia prin surprindere pe cei din jur. Alteori, poți fi distanțat, parcă ai fi în altă parte, iar lucrurile ți se par ireale. Emoțiile tale sunt amorțite, iar acesta este un obicei pe care l-ai dezvoltat ca pe o modalitate de a scăpa de abuz.

FREE MIND 3 - Iesirea din dependenta. Eliberarea mintii.

Ce este un tipar mental distructiv? Este o structură mentală stabilă, care te urmarește toată viața, și îți provoacă multă suferință în mod repetitiv (de exemplu, nu te poți ține de o promisiune interioară, nu poți controla apariția sau dispariția unui comportament, esti mereu înșelat de partener, nu poți păstra o relație stabilă sau nu poți intra într-o relație, nu te poți abține să controlezi totul sau măcar pe cei importanți din viața ta, nu te poți abține să pui "răul înainte" și așa mai departe. Și, cea mai importantă caracteristică a tiparului este că, te împinge inconștient să îl repeți în cât mai diverse situații, pentru ca el să trăiască..din energia ta. 
 

Workshop-uri Seria FREE MIND - prezentare generala

 

Seria FREE MIND -prezentare generala

Fiecare workshop din serie oferă psihologilor 10 credite CPR.

In cele 7 intalniri se urmareste destructurarea a cate unui tipar de viata negativ, pornind de la abandon, dependență, vulnerabilitate, eșec, etc, cu mare frecvență de producere în orice relație, fie ea de cuplu, parteneriat social sau rudenie. 

Ce este un tipar mental distructiv? Este o structura mentala stabila, care te urmareste toata viata, si iti provoaca multa suferinta in mod repetitiv (de exemplu, esti mereu inselat de partener, nu poti pastra o relatie stabila sau nu poti intra intr-o relatie, nu te poti abtine sa controlezi totul sau macar pe cei importanti din viata ta, nu te poti abtine sa pui "raul inainte" si asa mai departe. Si, cea mai importanta caracteristica a tiparului este ca, te impinge inconstient sa il repeti in cat mai diverse situatii, pentru ca el sa traiasca..din energia ta. 

Încheiem cu un program simplu de schimbare personală – structurat pe pași, personalizat pe problema cu care ai venit si un angajament intern de menținere a fiecărui progres cucerit de-a lungul programului. Abordarea de lucru este totalmente practică și experențială centrată pe prezent și cadrată de viziunea holistă asupra ființei umane.

FREE MIND 2 - Frica de greseala

Workshop creditat cu 10 credite CPR. La acest eveniment se aplica promotia lunii ianurie de 50% reducere pentru studentii curenti Gamma si 20% reducere pentru participantii noi.

Acest atelier face parte din seria de ateliere FREE MIND, o serie de 7 intalniri dedicate lucrului cu psihicul tau, cu implicatii in planul fizic. Fiecare sesiune de lucru are ca scop eliberarea de un program mental sau tipar distructiv care, de obicei ne ruineaza viata. Ori in domeniul relatiilor de cuplu, ori in domeniul relatiilor cu familia si prietenii, la locul de munca sau in planul evolutiei profesionale, practic nu este un loc in care aceste programe sa nu patrunda si sa iti corupa incet, incet fericirea si capacitatea ta de a te bucura de viata. Tehnicile sunt inspirate de paradigma cuantica, epigenetica si neurofiziologie si se bazeaza pe activarea Sinelui, imagerii dirijate, mediatie ghidata, externalizare si tehnici expresive. Chiar poate fi simplu atunci cand vrei sa participi la propria ta viata.

 Este un workshop de eliberare a mintii de sub teroarea fricii de a nu gresi, de invatare a mintii a unui nou program de adaptare la realitatea vietii: greselile sunt un prilej de invatare nu un prilej de pedeapsa. Frica de a greși este cea mai comună formă de frică – ea fiind răspunzătoare de multe comportamente de care ești nemulțumit la tine și la ceilalți.

La această întâlnire vom aborda toate aceste forme de dificultăți si multe altele cu care te confrunți și vei pleca cu soluții concrete pentru fiecare dintre ele. Dacă participi la propria ta schimbare, atunci efectele ei sunt durabile și calitatea vieții tale crește foarte mult. În fond, fericirea e formată din pași mici pe care îi faci in fiecare zi. Azi poți face primul pas – Înscrie-te la acest atelier în care înveți să-ți eliberezi mintea de emoții distructive – Frica de a greși! Și mai mult, îți înveți mintea să aibă încredere în puterea ei de a corecta, repara și evolua.

În concluzie, secretul este în activarea încrederii și practicarea zilnică a unor exerciții pe care le vei învăța la întâlnire. Progresele sunt rezultatul perseverenței tale și le vei înregistra în fiecare zi. Te așteptăm!

Pentru înscrieri sunați la 0741 093131 sau e-mail pe adresa contact@icscc.ro.

FREE MIND 1 - Abandonul. Rămâi cu mine!

Se bazează pe o credință internă, foarte puternică în intensitate, că-i vei pierde pe cei iubiți și vei rămâne singur/ă, nedorit/ă, izolat/ă. Pierderea este percepută ca iminentă sau undeva în depărtare, plutind ca sabia lui Damocles, amenințătoare deasupra ta.

E ca și cum, adânc în interior, te crezi condamnat la un destin al singurătății.

Subscribe to RSS - Seria FREE MIND - Eliberarea mintii