Noiembrie 2023

Explorarea echilibrului emoțional: Serie de workshop-uri despre Depresie și Anxietate

poster_final_shaping_life_anxietatea_si_depresia.jpgExplorarea echilibrului emoțional: Serie de workshop-uri despre Depresie și Anxietate

Te invităm la o serie de 4 workshopuri gratuite dedicate înțelegerii și gestionării depresiei și anxietății. Vom explora strategii practice, instrumente de relaxare și metode pentru construirea unei stări de bine mentale.
Împreună vom crea un spațiu sigur pentru discuții sincere, activități de autocunoaștere și sprijin reciproc. Fie că te confrunți cu aceste provocări sau dorești să înțelegi mai bine cum să îi susții pe cei dragi, aceste workshopuri îți oferă instrumentele necesare.

 

Are we there yet? Serie de workshopuri pentru adolescenți și tineri în căutarea drumului cu sens

your_paragraph_text.jpgAre we there yet? Serie de workshopuri gratuite în căutarea drumului cu sens

„Nu contează pe unde mergi, dacă nu știi unde vrei să ajungi” îi spune pisica din Cheshire lui Alice, rătăcită în Țara Minunilor.
Cred că, orice vârstă am avea, e posibil ca uneori să ne rătăcim pe drum, la fel ca Alice, pentru că nu ne este clară destinația, resursele sau cum anume am ajuns acolo. Suntem atât de debusolați că nici nu mai știm de unde am plecat, iar „viața” – mediată de lentila aplicațiilor online – ne confuzează sau ne umple de anxietate. Presiunea din jur e la fel de utilă ca atunci când ești furios și cineva îți spune să te calmezi.
Acesta este unul din motivele pentru care am creat Seria de workshopuri gratuite adresate tinerilor și/sau adolescenților, ce își propune să aducă mai multă claritate în stabilirea obiectivelor personale și mai multă conectare „pe bune” la sine și la lume.