Add new comment

Act4Inclusion: Life in theatre - workshop GRATUIT de dezvoltare personală

art4inclusion_workshop_1_1.pngAct4Inclusion: Life in theatre - workshop GRATUIT de dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un proces continuu, pe tot parcursul vieții, care se transformă într-un proces conștient în momentul în care ne punem întrebări precum ”Cine sunt eu și cum aș vrea să mă dezvolt?” sau ”Cum pot să-mi construiesc viața în așa fel încât fiecare zi să-mi aducă bucurie, liniște și împlinire?”

În aflarea răspunsurilor la aceste întrebări, te invităm la o serie de workshop-uri de dezvoltare personală prin metode expresive. Aceste workshop-uri fac parte din proiectul ”Act4Inclusion: Life in theatre”, proiect ce are drept scop dezvoltarea abilităților de viață prin folosirea teatrului de improvizație și a altor metode expresive ca instrumente inovative..

Primul workshop Act4Inclusion va avea loc sâmbătă, 14 mai 2022, în intervalul orar 09.30-12.30 la sediul Gamma Institute în Iași (Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, et.1, ap.1, interfon 01), iar accesul este GRATUIT!

Ce vei obține prin participarea la acest workshop?

  • vei deveni mai conștient de propriul corp și modul în care acesta te poate ajuta în exprimarea liberă a emoțiilor
  • vei învăța să folosești contextul activităților de teatru de improvizație pentru a-ți dezvolta abilitățile de comunicare cu ceilalți, lucrul în echipă și rezolvarea de probleme în mod inovativ
  • îți vei descoperi potențialul creativ și modul în care îți poți folosi imaginația și creativitatea pentru câștigarea autonomiei mentale, emoționale și decizionale și pentru a descoperi de fapt, curajul de a lua decizii conștiente pentru propria stare de bine.

Workshop-ul se adresează tuturor persoanelor peste 18 ani, care vor să-și descopere potențialul creativ și să-l folosească în procesul de schimbare și dezvoltare personală, dar și celor care lucrează cu oamenii în dezvoltare personală, consiliere, psihoterapie și educație non-formală și care vor să învețe cum să folosească diferite metode expresive în activitățile lor.

Pentru a te înscrie, completează formularul de înscriere AICI
LOCURI LIMITATE: 12 (în ordinea înscrierii și a confirmării prezenței).
Pentru detalii sau întrebări, nu ezita să ne scrii pe adresa contact@gammainstitute.ro sau să ne contactezi telefonic la 0741093131.

Te așteptăm cu drag!
Echipa GAMMA Institute

Tags

dezvoltare personala
teatru de improvizatie
gamma projects
Gamma Institute
erasmus plus