Creatie si evolutie

"[[{"type":"media", "view_mode":"media_large", "fid":"248", "attributes":{"class":"media-image alignleft size-thumbnail wp-image-237", "typeof":"foaf:Image", "style":"float: left; margin-right: 10px;", "width":"150", "height":"150", "alt":"222089_141663779239826_100001886138643_264305_852315_n"}}]]Ceea ce voi numiti creatie este, in realitate, valoarea vietii ce a existat dintotdeauna. Creatia nu are inceput si, in mod cert, nu are sfarsit. Cei ce creeaza din substanta gandului sunteti voi toti – entitatile de Lumina, Dumnezeii. Totul a fost creat de catre fii, din gandul ce Tatal este, si orice ar crea fiii, devine Sinele extins al Tatalui. Tot  ce vedeti in jurul votru se numeste materie.Tatal este material – caci totul este Dumnezeu. Insa creatorii si arhitectii materiei sunteti voi toti, cei mai iscusiti artizani – Dumnezeii care sunteti – intrucat voi ati avut inca de la inceput inteligenta de a crea, in materie, orice ideal ce poate fi imaginat cu ajutorul gandului.

Totul se naste din gand – totul. Orice lucru material s-a nascut dintr-un gand ce a fost imbracat in emotie, pentru a forma un ideal de creatie. Inainte de a se fi creat ceva, a fost imaginat intai gandul, prin intermediul sufletului, ca ideal. Toate lucrurile materiale au fost create dintr-un gand – ideal imaginat de Dumnezei si alcatuit de acestia din materia ce Tatal este. Intreaga materie este invaluita in Lumina. Oamenii vostri de stiinta incep sa suspecteze – iar suspicinea lor este corecta – ca, daca se coboara sau se incetineste frecventa de vibratie a Luminii, aceasta devine materie densa. Si de unde a aparut Lumina? Din gand, Dumnezeu.

Ori de cate ori contemplati gandul si il acceptati din punct de vedere emotional, gandul se extinde, ajungand sa vibreze la frecventa Luminii. Daca incetiniti miscarea particulelor de Lumina si o comprimati, creati electrum – un camp electromagnetic ce are poli pozitivi si negativi, pe care voi ii numiti electricitate. Daca incetiniti si comprimati gandul si mai mult, dincolo de gandurile electromagnetice, electromul se coaguleaza, luand forma materiei dense. Materia densa se coaguleaza apoi in structuri moleculare si celulare, numite forma. Iar forma este mentinuta la un loc de catre gandul pe care sufletul si l-a imaginat ca ideal de creatie.

Toate lucrurile sunt create prin luarea a ceea ce nu are viteza – gandul – si extinderea sa in ceea ce are viteza – lumina – iar apoi prin incetinirea luminii pana se creeaza tot ceea ce vedeti in jurul vostru.

Maestri preaiubiti, voi sunteti cei care ati creat, prin propriile procese de gandire, frumusetea si splendoarea a Tot Ceea Ce Este. Voi ati creat toate gandurile – din gand, transformat in Lumina, apoi in electrum, in materie, in forma – pur si simplu, prin faptul ca v-ati gandit si le-ati simtit pentru a fi materializate, deoarece voi, care ati fost in gand incetinit la stadiul de Lumina, ati contemplat Lumina ce ati devenit si ati iubit Lumina ce erati – iar astfel, ati incetinit si mai mult Lumina, creand electrumul. Cand ati contemplat electrumul ce Dumnezeu devenise prin procesul vostru de gandire, ati coborat electrumul in materie densa – sau gand coagulat – cea mai joasa forma a gandului si totusi, o alta dimensiune a Tatalui intru El insusi.

Asadar, prima voastra miscare a fost recunoasterea a ceea ce se numeste stiinta gandului in materie. Iar aceasta stiinta nu a fost predata niciodata; ea este pur si simplu inteleasa, caci este un proces al vietii, la care ati luat parte. Din aceasta stiinta, din aceasta cunoasterea, au luat nastere formele create".

Ramtha - Cartea Alba

Tags

creatie
dumnezeu
electromagnetic
forme
frecventa
gand
lumina
materie
poli
tatal
viata
virbatie

Add new comment