April 2024

The International Film Festival (IFF), "Directed by Youth" project

design_fara_titlu_7.pngEnglish:

On April 3, 2024, Team Gamma embarked on a new adventure, one of youth-driven cinematography. The International Film Festival took place in the city of Thessaloniki as part of the "Directed by Youth" project, co-funded by the Erasmus Plus program.

Română: 

Pe data de 3 aprilie 2024, echipa Gamma a luat parte la o nouă aventura, una a cinematografiei create de tineri. În orașul Thessaloniki a avut loc festivalul internațional de film din cadrul proiectului "Directed by Youth", cofinanțat de programul Erasmus Plus.

Explorând Universul Tinerilor la Festivalul Local de Film

poster_a3_dby_1_0.pngExplorând Universul Tinerilor la Festivalul Local de Film

 A avut loc pe data de 20 aprilie, festivalul local de film cu tema "Tehnici Moderne în Dezvoltarea Personală a Tinerilor și Adulților: Film-Making și Storytelling". Organizat de Institutul de Psihologie GAMMA, acest festival a reprezentat un spațiu de întâlnire între tineri și adoleșcenți și profesioniști din diverse domenii - psihologi, psihoterapeuți, consilieri școlari, profesori și părinți - cu un scop comun: înțelegerea mai profundă a universului adolescenților și tinerilor prin intermediul filmului și poveștilor.

Tehnici moderne în dezvoltarea personală a tinerilor și adolescenților: Film-making și Storytelling

me_dby_gamma_institute_2024_1.pngLocal Film Event - Tehnici moderne în dezvoltarea personală a tinerilor și adolescenților: Film-making și Storytelling

Vino să intri în universul adolescenților și tinerilor și să înveți cum poți folosi tehnicile de storytelling și film-making pentru crearea și simularea scenariilor de viață alternative. Petrece alături de noi 3 ore pline de conștientizări, informații și instrumente noi și conexiune cu oameni noi. Indiferent dacă ești psiholog, psihoterapeut, consilier școlar, profesor sau părinte, în interacțiunea cu adolescenții și tinerii cu siguranță ai avut cel puțin un moment în care, fie ai simțit că nu îi înțelegi, fie că nu reușești să te faci înțeles, astfel încât mesajul tău să fie perceput în modul în care ți-ai fi dorit.  În cadrul evenimentului ”Tehnici moderne în dezvoltarea personală a tinerilor și adolescenților: film-making și storytelling” vom explora procesul de schimbare din perspectiva adolescenței și a tinereții, problemele specifice cu care se confruntă tinerii și vom discuta despre ce înseamnă integrarea tehnicilor actuale, din perspectiva propriului lor univers în acest proces de schimbare.

After IFF - About Directed by Youth - about film-making, storytelling, creativity

denise-jans-inp-qd5ibxy-unsplash.jpgAfter IFF - About Directed by Youth - about film-making, storytelling, creativity

English:
Continuing the exploration of creativity and the impact of a different experience of film festival and filmmaking workshops, this article reveals the astonishing insights of a passionate participant about his journey through the universe of film and the discoveries made through the world of film-making.

Română:
Continuând explorarea creativității și impactul unei experiențe diferite de festival de film și workshopuri de creație cinematografică, acest articol dezvăluie insight-urile uluitoare ale unui participant pasionat despre călătoria sa prin universul filmului și descoperirile făcute prin lumea film-making-ului.

After IFF - About Directed by Youth - about film-making, passion, inspiration

chris-murray-yvpxygzafj4-unsplash.jpgEnglish:
Exploring the depths of creativity and the impact of an intense experience at a film festival and filmmaking workshops, this article unveils the stunning insights of a passionate participant about his journey through the world of film and the discoveries made within the depths of his own soul.

Română:  
Explorând adâncimile creativității și impactul unei experiențe intense de festival de film și workshopuri de creație cinematografică, acest articol dezvăluie insight-urile uluitoare ale unui participant pasionat despre călătoria sa prin universul filmului și descoperirile făcute în adâncimile propriului său suflet.