Digital Tools & Visual Storytelling: Training international 

digital_tools_training_international_gratuit_1.pngDigital Tools & Visual Storytelling: Training international 

Daca esti consilier de tineret sau lucrezi in domeniul psihologiei si dezvoltarii personale si esti pasionat de modul in care poti imbina diferite metode inovative in munca ta, alatura-te echipei Gamma in training-ul international "Digital Tools & Visual Storytelling: New instruments for communication", ce va avea loc in Larnaca, Cipru, in perioada 26 martie - 2 aprilie! - Program international GRATUIT prin programul Erasmus+!

Institutul de Psihologie GAMMA din Iasi este partener in proiectul Erasmus - Digital Tools & Visual Storytelling, derulat de organizatia Dione Youth Organisation din Cipru, ce are drept scop dezvoltarea abilitatilor consilierilor si specialistilor ce lucreaza cu tinerii (si nu numai) in facilitarea invatarii non-formale pentru adaptarea la noul context digital. Astfel, in cadrul acestui training se vor atinge urmatoarele topici:

  • furnizarea de instrumente digitale tinerilor și lucrătorilor de tineret pentru a le spori oportunitățile de lucru;
  • predarea noțiunilor de bază ale comunicării în Social Media și ale visual storytelling;
  • dezvoltarea abilităților de public speaking;

 Pentru aceasta activitate, Gamma Institute selecteaza 4 participanti! Conditii de participare:
- varsta peste 18 ani
- cunostinte de limba engleza (minim nivel mediu)
- cunostinte in domeniul psihologiei, dezvoltarii personale sau educatiei non-formale
- disponibilitate de a participa la intreaga activitate in perioada mai sus mentionata
- dorinta de implicare in activitatile Institutului Gamma, dupa finalizarea training-ului, pentru derularea unui workshop de dezvoltare personala pentru tineri/ lucratori de tineret, in vederea diseminarii informatiilor acumulate si a abilitatilor dezvoltate
- studentii la psihologie si voluntarii/practicantii/cursantii Gamma Institute au prioritate in procesul de selectie.

Proiectul asigura toate cheltuielile de transport, cazare si masa pe toata perioada mobilitatii. Participantii trebuie sa-si procure din propriul buget doar biletele de avion (in limita a 275 euro), suma ce va fi rambursata in totalitate dupa finalizarea activitatilor din proiect.

Pentru inscrierea in cadrul proiectului, trimite-ti un email in care sa va exprimati intentia si motivatia de a participa, pe adresa contact@gammainstitute.ro. Pentru detalii va invitam sa cititi Infopack-ul Training-ului, iar daca aveti intrebari, puteti suna la secretariatul Institutului - 0741 093 131 sau puteti trimite email la aceeasi adresa de email.  

Va asteptam sa va alaturati nu unui training, ci unei adevarate calatorii catre descoperirea propriei persoane si a abilitatilor unice de a lucra cu tinerii!

Tags

dezvoltare personala
training international gratuit
erasmus plus
Gamma Institute
gamma projects digital tools
visual storytelling

Add new comment