The Maze of Change: New Me - Cum fac față schimbării?

cum_fac_fata_schimbarii_4.pngThe Maze of Change: New Me - Cum fac față schimbării?
Workshop de dezvoltare personală pentru adolescenți

În fiecare zi trăim schimbarea, fie la nivel de mod de acțiune, fie la nivel de trăiri sau stări. Cei cu care ne petrecem timpul - părinți, profesori, frați, surori, prieteni, colegi, ne pun în situații noi, iar vechile obiceiuri de a răspunde interacțiunii ne aduc în același tip de gândire, același tip de emoții - stări, aceleași tipare de acțiune. Ni se poate părea uneori că nu avem puterea personală de a face altfel, și de fapt, nevoia noastră este să fim acolo, să-i înțelegem și să fim fericiți cu acei oameni. Și atunci, cum ar fi să inițiem noi schimbarea prin activarea resurselor interioare? Fâcând această acțiune se naște o nouă poveste, traseul unei noi călătorii, un “un New Me”. Te invităm la un workshop online GRATUIT pentru a conștientiza împreună că avem o minte și ea are un mod de a reacționa în funcție de realitatea care se desfășoară în fața ei. Odată cunoscut mecanismul prin care mintea ta funcționează, vei învăța că o poți ”îmblânzi” și pune în slujba ta.

Ce vom face împreună la acest workshop?

  • Conștientizăm că avem o minte și observăm cum reacționează ea  în fața unei situații de viață concrete
  • Descoperim puterea de schimbare prin conștientizarea și punerea în practică a resurselor interioare care duc la o nouă poveste de viață

Workshop-ul face parte din cadrul proiectului ”Maze of Change: Non - formal education for re-writing life stories”, dezvoltat de Gamma Institute și finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+ și este adresat tinerilor, cu vârste între 14 și 19 ani,  interesați de cum funcționează mintea umană și dezvoltare personală. Workshop-ul va fi facilitat de participanții la training course-ul internațional ”The Maze of Change”: Marcela Grosu, Alina Cirja și Alexandru Toma - lucrători de tineret voluntari în cadrul GAMMA INSTITUTE. 

Workshop-ul va avea loc Sâmbătă, 04 decembrie 2021 (orele 12 - 14.00), online, pe platforma ZOOM, iar pentru înscriere, completați următorul formular.  Pentru mai multe detalii ne puteți contacta prin email la adresa contact@gammainstitute.ro sau telefonic la 0741 093 131. 

 

Tags

dezvoltare personala
adolescenta
erasmus
Gamma Institute
gamma projects
maze of change

Add new comment