Music as inclusive language: Training international 

music_as_inclusive_language_gamma_institute_0.png

Music as inclusive language: Training international 

Daca esti consilier de tineret sau lucrezi in domeniul psihologiei si dezvoltarii personale si esti pasionat de modul in care poti imbina diferite metode inovative in munca ta, alatura-te echipei Gamma in training-ul international "Music as inclusive language", ce va avea loc in Cubillos del Sil, Spania, in perioada 17-23 martie 2022! - Program international GRATUIT prin programul Erasmus+!

Institutul de Psihologie GAMMA din Iasi este partener in proiectul Erasmus - Music as inclusive language, derulat de organizatia Aspaym Castilla y Leon din Spania, ce are drept scop dezvoltarea abilitatilor consilierilor si specialistilor ce lucreaza cu tinerii (si nu numai) in procesul de dezvoltare personala si de a facilita utilizarea muzicii ca instrument de lucru in activitatile desfasurate. 

Pentru aceasta activitate, Gamma Institute selecteaza 2 participanti! Conditii de participare:
- varsta peste 18 ani
- cunostinte de limba engleza (minim nivel mediu)
- cunostinte in domeniul psihologiei, dezvoltarii personale sau educatiei non-formale
- disponibilitate de a participa la intreaga activitate in perioada mai sus mentionata
- dorinta de implicare in activitatile Institutului Gamma, dupa finalizarea training-ului, pentru derularea unui workshop de dezvoltare personala pentru tineri, in vederea diseminarii informatiilor acumulate si a abilitatilor dezvoltate
- studentii la psihologie si voluntarii/practicantii/cursantii Gamma Institute au prioritate in procesul de selectie.

Proiectul asigura toate cheltuielile de transport, cazare si masa pe toata perioada mobilitatii. Participantii trebuie sa-si procure din propriul buget doar biletele de avion (in limita a 285 euro, pana la Madrid), suma ce va fi rambursata in totalitate dupa finalizarea activitatilor din proiect.

Pentru inscrierea in cadrul proiectului, trimite-ti un email in care sa va exprimati intentia si motivatia de a participa, pe adresa contact@gammainstitute.ro. Pentru detalii va invitam sa cititi Infopack-ul Training-ului, iar daca aveti intrebari, puteti suna la secretariatul Institutului - 0741 093 131 sau puteti trimite email la aceeasi adresa de email.  

Va asteptam sa va alaturati nu unui training, ci unei adevarate calatorii catre descoperirea propriei persoane si a abilitatilor unice de a lucra cu tinerii!

Tags

dezvoltare personala
Gamma Institute
training international
educatie non-formala

Add new comment