Add new comment

By Drama to Dream: Training International

by_drama_to_dream_gamma_institute_1.pngBy Drama to Dream: Training International

Dacă ești consilier de tineret sau lucrezi în domeniul psihologiei și dezvoltării personale și ești pasionat(ă) de îmbinarea diverselor metode inovative în munca ta, alătură-te echipei GAMMA în training-ul internațional ”By Drama to Dream”, ce va avea loc în Lublin, Polonia, în perioada 24-31 mai 2022 - training internațional GRATUIT finanțat prin programul Erasmus+!

Institutul de Psihologie GAMMA din Iași este partener în proiectul Erasmus+ By Drama to Dream, derulat de organizația Institute of Animation and Social Development din Polonia, ce are drept scop dezvoltarea abilităților consilierilor și specialiștilor ce lucrează cu tinerii (și nu numai) în procesul de dezvoltare personală, prin utilizarea drama-terapiei ca instrument de lucru inovativ.

Printre obiectivele specifice ale cursului, se numără:

  • acumularea de cunoștințe referitoare la drama-terapie ca metodă de educație non-formală
  • dezvoltarea abilităților de utilizare a dramei, prin experimentarea exercițiilor de teatru de improvizație, role-play, teatru forum, etc
  • dezvoltarea competențelor de elaborare de programe de dezvoltare personală pentru tineri, cu includerea dramei ca metodă inovativă
  • dezvoltarea abilităților de lucru cu dinamica de grup și gestionarea situațiilor dificile ce pot apărea în lucrul cu grupurile

Pentru această activitate, Gamma Institute selectează 3 participanți, iar condițiile de participare sunt următoarele:

  • vârsta peste 18 ani
  • cunoștințe de limba engleză (minim nivel mediu)
  • cunoștințe în domeniul psihologiei, dezvoltării personale sau educației non-formale
  • disponibilitatea de a participa la întreaga activitate, în perioada mai sus menționată
  • dorința de implicare în activitățile Institutului Gamma, după finalizarea training-ului, pentru derularea unui workshop de dezvoltare personală pentru tineri, în vederea diseminării informațiilor acumulate și abilităților dezvoltate
  • studenții la psihologie și voluntarii/ studenții în practică/cursanții/ colaboratorii GAMMA au prioritate în procesul de selecție. 

Proiectul asigură toate cheltuielile de transport, cazare și masă pe toată perioada mobilității. Participanții trebuie să-și procure din propriul buget doar biletele de avion (în limita a 275 euro), sumă ce va fi rambursată în totalitate după finalizarea activităților din proiect. 

Pentru înscrierea în cadrul proiectului, trimite un email pe adresa contact@gammainstitute, în care să-ți exprimi intenșia și motivația de a participa. Pentru detalii, te invităm să citești Infopack-ul Training-ului, iar dacă ai întrebări, poți suna la secretariatul Institutului - 0741093131 sau poți trimite email pe adresa menționată anterior. 

Te așteptăm să te alături nu doar unui training, ci unei adevărate călătorii către descoperirea propriei persoane și a abilităților unice de a lucra cu tinerii!

 

 

Tags

dezvoltare personala
Gamma Institute
Erasmus+
training international