Crisis Youth Work - Seminar International GRATUIT

seminar_international_gratuit_2.jpgDacă ești consilier de tineret sau lucrezi in domeniul psihologiei, dezvoltării personale sau educației non-formale, și ești pasionat de îmbinarea diverselor metode inovative în munca ta, alătură-te echipei GAMMA în seminarul internațional „Crisis Youth Work”, ce va avea loc în Lublin, Polonia, în perioada 21-29 august 2022 – seminar internațional GRATUIT finanțat prin programul Erasmus+.

Institutul de Psihologie GAMMA din Iași este partener in proiectul Erasmus+ „Crisis Youth Work”, derulat de organizația Institute of Animation and Social Development din Polonia, cu scopul schimbului de bune practici în ceea ce privește adaptarea metodelor de lucru la situații de criză apărute la nivel macrosocial.

Topica seminarului are la bază experiențele specialiștilor din perioada pandemiei și împreună, dorim să folosim și să extindem această experiență ca punct de plecare pentru pregătirea unor activități de consiliere a tinerilor în situații de criză.

Pe perioada a 7 zile de seminar, ne vom focusa pe următoarele aspecte:

  • Dezvoltarea unor metode inovative pentru consilierea tinerilor în situații de criză;
  • Adaptarea activităților de dezvoltare personală, consiliere și educație non-formală la mediul de lucru online;
  • Dezvoltarea identității consilierilor de tineret și a specialiștilor în dezvoltarea personală și educației non-formală pentru a adapta și a face față provocarilor pe care le aduc perioadele de criză în derularea activităților cu tinerii și nu numai.

Pentru aceasta activitate, Gamma Institute selectează 4 participanți, iar condițiile de participare sunt urmatoarele:

  • vârsta peste 18 ani
  • cunoștințe de limba engleză (minim nivel mediu)
  • cunoștințe în domeniul psihologiei, dezvoltării personale sau educației non-formale
  • disponibilitatea de a participa la întreaga activitate, în perioada mai sus menționată
  • dorința de implicare în activitățile Institutului Gamma, după finalizarea seminarului, pentru derularea unui workshop de dezvoltare personală pentru tineri, în vederea diseminării informațiilor acumulate și abilităților dezvoltate
  • studenții la psihologie și voluntarii/ studenții în practică/cursanții/ colaboratorii GAMMA au prioritate în procesul de selecție. 

Pentru mai multe detalii referitore la aspectele organizatorice, locatie si calendarul activitatilor, vă invităm să citiți INFOPACK-ul proiectului . 

Proiectul asigură toate cheltuielile de transport, cazare și masă pe toată perioada mobilității. Participanții trebuie să-și procure din propriul buget doar biletele de avion (în limita a 275 euro), sumă ce va fi rambursată în totalitate după finalizarea activităților din proiect. 

Pentru înscrierea în cadrul proiectului, completeaza formularul aici. Pentru detalii sau întrebări poți suna la secretariatul Institutului - 0741093131 sau poți trimite email pe adresa contact@gammainstitute.

Te așteptăm să te alături nu doar unui seminar, ci unei adevărate călătorii către descoperirea propriei persoane și a abilităților unice de a lucra cu tinerii!

Tags

Gamma Institute
psihologie
dezvoltare personala
educatie non-formala
proiecte Erasmus+
seminar international
situatii de criza
metode de lucru

Add new comment