Gamma Training

Gamma Training - departamentul de educație, conține 2 școli - Școala Sistemică de Formare (acreditată de Colegiul Psihologilor) și Școala de Activare a Sinelui (dezvoltare personală). În ambele școli se desfășoară cursuri aproape în fiecare săptămână, prezența fiind de aproximativ 100 de cursanți înmatriculați pe an care frecventează aceste cursuri (fie de formare complementară, fie de dezvoltare personală).

Gamma Clinica de Psihologie

Gamma Clinic Psychology - departamentul de sănătate. Cuprinde Gamma Kids (adresată copiilor și părinților) și Gamma Family Academy (servicii pentru întreaga familie). În acest departament, se furnizează servicii psihologice diverse, în sesiuni individuale, de familie, cuplu sau prin workshop-uri pe teme diverse de interes. Anual, departamentul are cel puțin un proiect gratuit, oferind workshop-uri inovative de dezvoltare personală.

Gamma Projects and Research

Gamma Projects & Research este departamentul ce dezvolta proiecte europene și de cercetare în domeniul psihologiei, cu scopul de a conștientiza publicul larg cu privire la beneficiile dezvoltării personale asupra stării de bine individuale și familiale. De asemenea, prin acest departament, se organizează schimburi de experienta în străinatate pentru specialiștii din domeniul psihologiei, tineretului și educației adulților.