Clinica GAMMA de Psihologie

happy-people.jpgGamma Clinic Psychology ofera servicii de psihologie de excelenta pentru copii si adulti de orice varsta, consultatii individuale sau pentru intreaga familie, pentru orice tip de problematica din sfera sanatatii mentale.

Centrul Gamma Clinic Psychology îi aduce pe toţi cei care-şi doresc o aliniere armonioasă a interiorului cu exteriorul, respectiv: câştigarea sănătăţii fizice, emoţionale, mentale şi spirituale într-un mod holist. Această sarcină este îndeplinită de psihoterapeutul Diana Laura Ciubotaru, terapeut sistemic, psihoterapeut principal de familie şi cuplu, terapeut licenţiat în terapia Bowen, impreuna cu echipa sa de specialisti - Fa cunostinta cu psihoterapeutii Gamma Clinic Psychology.

Acest centru este o diviziune a Institutului de Cercetare şi Studiul Conştiinţei Cuantice, mai precis, Departamentul de Sănătate - Intra pe site-ul Clinicii de Psihologie Gamma 

Se vrea a fi un spaţiu de regăsire şi recuperare a sănătăţii la nivel global. Fizic – prin serviciile de medicină alternativă şi naturistă, mental prin serviciile de consiliere psihologică şi psihoterapie de cuplu şi familie şi spiritual prin serviciile de consiliere spirituală şi dezvoltare personală. Programele terapeutice implementate în centrul de sănătate sunt complexe şi privesc persoana în mod holist, ca un tot unitar cu mediul în care traieşte, cu relaţiile pe care le cultivă şi stilul de viaţă pe care îl are. Terapeuţii au un profund respect pentru fiinţa umană şi împărtăşesc viziunea sistemică şi abordarea holistă. Aşa cum nu poţi desprinde o stea din cerul plin de stele să o admiri separat, dar o poţi diferenţia de celelalte, aşa şi oamenii nu pot fi desprinşi de lumea în care fiinţează, dar pot fi diferenţiaţi ca voci unice.

Intervenţiile practicate în centru sunt rezultatul cercetărilor şi experienţei din ultimii 14 ani, iar platforma de cercetare a Institutului oferă instrumente şi materiale mereu noi pentru ajutarea clienţilor noştri.

Vă aştept cu încrederea şi dăruirea Sinelui. Oricine are un moment al schimbării şi un timp al vindecării. Sunt aici şi ştiu cum să te ajut să-l trăieşti.

Viziunea terapeutică de vindecare - devii grădinarul minţii tale

Pentru ca o gradină să devină magnifică în momentul înfloririi, ea este gândită şi vazută de grădinar cu mult timp înainte de a pune seminţele în pământ. El are viziunea finală şi e sigur de ceea ce va încolţi. Tot efortul lui este de a MENŢINE GRĂDINA VIE, de a îngriji plantele şi de a crea un mediu propice pentru dezvoltare. Plantele ştiu ce au de facut iar grădinarul la fel.

Unii oameni vin la terapie pentru a-şi vindeca răni adânci, alţii caută un ajutor pentru a depăşi o situaţie anume. Unii vin pentru a-şi îmbunătăţi relaţia de cuplu, iar alţii doresc să-şi răspundă la întrebări profunde legate de înţelegerea sinelui sau sensului vieţii lor. Şi mai pot fi enumerate zeci de situaţii în care o persoană simte nevoia unui sprijin.

După anii de practică terapeutică, cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o este aceea că vindecarea are multiple faţete, ca atare şi viziunea asupra ei este una holistă: minte - corp - spirit. Mereu am fost uimită de puterea şi capacitatea oamenilor de a-şi crea vieţile şi de a iniţia schimbarea la cele mai profunde niveluri. Am fost surprinsă de felul în care se articuleaza sistemic drumurile fiecăruia în locul sau familia în care creşte, de interdependenţele şi, totodată, de libertatea pe care individul o are atunci când trebuie să aleagă. Suntem responsabili pentru propria noastră viaţă, pentru deciziile sau drumul pe care ni l-am ales. Câteodată, însă, vechile obişnuinţe, comportamente învăţate ori ideile greşite despre ceea ce înseamnă o relaţie sănătoasă cu sine şi cu ceilalţi ne îndepartează de la căile pe care am dori să mergem. Şi apare acea senzaţie de mers în gol sau insatisfacţie, durere sau furie ce se răsfrânge în tot ce faci.

Dacă citeşti această pagină înseamnă că nu ţi-ai pierdut speranţa şi ai avut un moment de inspiraţie. Şi de câte ori apare inspiraţia (traducere prin "în spirit") şi entuziasmul (care inseamnă "în Dumnezeu"), apare o forţă creativă imensă care depăşeşte cu mult capacităţile obişnuite ale omului. De aceea fiecare dintre noi are dreptul la un miracol!

                                                    Pentru mai multe detalii despre serviciile de psihologie oferite de noi, intra pe site-ul Clinicii GAMMA de psihologie:

Gamma Clinic Psychology