Evenimente Gamma

dsc06616.jpgWEEKEND-UL PRACTICIENILOR ÎN TERAPIA DE FAMILIE
Gamma Institute este gazda acestui eveniment, ajuns deja la a 4-a editie, iar in acest an, pe 17-19 mai 2019, vom petrece impreuna 3 zile in care cuvinte precum evolutie, libertate, integrare si inovatie vor aduce un plus vointei si puterii de schimbare a fiecaruia dintre noi. Conferinta "Weekend-ul Exploratorilor de Sine" este evenimentul anual al celor pasionati de psihologie si dezvoltare personala, si totodata, un prilej de intalnire, schimb de bune practici si nastere a unor idei noi, prin care fiecare poate aduce o schimbare la nivel individual, familial, la nivelul profesiei sale, dar si al comunitatii in care traieste.

KINGDOM OF YOUR HEART
Program intensiv de dezvoltare personala, in care te redescoperi si prin care inveti cum sa declansezi procesul schimbarii, atat la nivel individual, la nivelul relatiilor tale, cat si la nivelul sistemelor din care faci parte. Programul este structurat pe 3 module:

  • Cine sunt eu? -  in care descoperi ca regalitatea e o stare interioara care iti da libertatea de a-ti crea regatul visat, iar astfel se contureaza povestea transformarii personale, a alinierii actiunilor, gandurilor si comportamentelor la nevoile profunde ale fiintei. 
  • ​Valsul relațiilor - în care descoperi cum ești tu în interacțiune cu ceilalți și în ce mod relațiile din trecut și prezent te influențează în asumarea puterii tale interioare. 
  • Puterea interioara - Cand iti descoperi puterea interioara si ajungi sa o activezi (fata de tine sau fata de ceilalti), descoperi noua perspectiva a lumii care te inconjoara. Credinta in aceasta putere iti da abilitatea magica de a crea o noua realitate, in care poti inclusiv sa zbori cu un covor magic (ca in povestea lui Aladin), pentru ca ai inceput sa transformi lumea din jurul tau, transformandu-te mai intai pe tine. 

                                                                                                                     Intră pe site-ul Gamma, special dedicat evenimentelor organizate de noi:

Gamma Conference