Evenimente

BIBLIOZEN: Time Travel. Vis sau realitate?

diana_c.jpgIaşi, 13 februarie 2016, ora 12:00
Dragii mei călători în timp.Vă invit să petrecem împreună un TIMP în afara timpului, sâmbătă 13 februarie la Iași, la o sesiune cu intrare liberă, la Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi. Știu ca mulți dintre voi ați facut cel puțin odată în viață călătorii spontane în spațiul misterios al conștiinței. Mie mi-a trebuit timp să învăț să mă joc cu timpul, să-i învăț secretele și, mai ales să trec dincolo de el. Vă aștept! Ciubotaru Laura Diana

FREE PARENT

free_parent_poster_0.jpgFREE PARENT 
Workshop-uri pentru copii mici și părinți care au crescut mari
Seria Free Parent
este o serie de workshop-uri ce se adresează tuturor părinților cu copii de 7 – 11 ani, care își doresc să afle secretele unei relații minunate cu copiii lor. Seria Free Parent oferă, pe lângă workshop-urile de parenting, și workshop-uri pentru copii, prin care aceștia pot învăța noi obiceiuri mentale sănătoase pentru o dezvoltare armonioasă. Seria Free Parent conține 5 module de parenting, însoțite de 5 module bonus pentru copii. Sesiunile de lucru pentru părinți au drept scop antrenarea lor pentru o relație mai bună cu copiii, educarea și comunicarea cu copiii, astfel încât să aibă un timp de calitate împreună și să fie fericiți, fiecare la nivelul lui.
 

 

FREE LIFE: Eliberarea de trecut

free_life_3.jpgRepetarea aceloraşi gânduri şi sentimente pe care le-aţi cultivat timp de zeci de ani v-au condiţionat corpul să-şi aducă aminte sentimentul de suferinţă fără prea multă gândire conştientă, ceea ce în prezent pare natural şi normal. Şi, ori de câte ori încercaţi să schimbaţi ceva la voi, e ca şi cum lucrurile s-ar întoarce împotrivă. Vă treziţi înapoi la ceea ce eraţi. In momentul în care încercăm să preluăm controlul, corpul începe să transmită mesaje care să ne convingă să nu acționăm conform noii decizii conștiente. Protestele interne sunt însoțite de o multitudine de argumente să nu facem nimic diferit decât de obicei, facând apel la toate slăbiciunile noastre. De cele mai multe ori, în fața acestui val de mesaje de protest sfârșim prin a ceda, din nou.

FREE YOURSELF: Dezvoltarea personală - între hobby și știință

poster_3.jpgSeria de workshop-uri FREE YOURSELF din cadrul proiectului “ABOUT Love, Life & Psychology”,  se adresează tuturor pasionaților de acest domeniu, dar și tuturor celor care pur și simplu își doresc să aibă mai multă încredere în ei, să fie mai stăpâni pe ei înșiși, în orice situație de viață. În cadrul primului workshop, cu intrare gratuită, din această serie – FREE YOURSELF: Dezvoltarea personală – între hobby și știință  -  te invit să discutăm și să analizăm acest subiect pe cât de vast, pe atât de ofertant, dintr-o perspectivă mai degrabă practică și concretă, care să ne ajute să ne redescoperim, redefinim și revalorizăm așa cum fiecare dintre noi merităm.

FREE TEENS: Experimentează și pune-ți visele în aplicare!

free_teens_3_1.jpgSeria FREE TEENS se adresează tinerilor şi provocărilor lansării în viaţă. Sunt invitaţi să participe toţi cei care au întrebări sau caută răspunsuri la problemele apărute în această perioadă a vieţii. Al treilea workshop din cadrul seriei FREE TEENS va fi un workshop dedicat viselor și se numește FREE TEENS: Experimentează și pune-ți visele în aplicare! Vom vorbi despre puterea voinței și despre cum ne putem îndeplini visele, prin stabilirea unor obiective care să fie în concordanță cu interiorul și aspirațiile noastre; dacă știm ce vrem să obținem, cu siguranță avem tot potențialul de care avem nevoie pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

FREE HARMONY: Gestionarea sănătoasă a emoțiilor și a stresului

free_harmony_3_poster.jpgȚi s-a întâmplat vreodată să nu te poți controla când erai nervos/nervoasă? Să fii trist(ă) și să nu ai cu cine vorbi? Să ai diferite frici: de eșec, de a vorbi în public, de ceilalți? Să fii stresat(ă) la locul de muncă și să te simți copleșit(ă)? Sau ești genul de persoană care nu exprimă ceea ce simte, chiar și atunci când în interior trăiești o adevărată furtună? Cu toții trăim zilnic emoții de toate felurile. Pe cele pozitive (bucurie, entuziam, dragoste, etc.) ni le dorim, însă cele negative uneori ne dau bătăi de cap. De fapt, nici nu există emoții rele, atât timp cât ne împrietenim cu ele și știm să restabilim starea de armonie interioară. De aceea, te invit la workshopul de „Gestionare sănătoasă a emoțiilor și stresului” să descoperim împreună cum să facem față mai bine emoțiilor și stresului, în vederea obținerii și menținerii stării de sănătate.

FREE ME: Increderea, radacina vietii

free_me_0.jpgFREE ME: Încrederea, rădăcina vieții

O viaţă avem!
Cine şi-ar dori o viaţă într-o cochilie ? Ţi-ai pus vreodată această întrebare?
Acest workshop este o reflectare asupra vieţii şi a modului în care încrederea în forţele proprii te-a ajutat până acum, să o trăiesti plenar. Vom discuta despre visele si nevoile tale , talentele , ordinea şi regulile din viaţa ta ,toţi fiind factorii care te ajută să-ţi împlineşti confortul .
Scopul workshopului este de a conştientiza că fiecare schimbare îşi are rolul ei şi de a-ţi deschide perspectiva.

Povestea REGELUI care a uitat ca este REGE

povestea_regelui_2.gifPovestea REGELUI care a uitat că este REGE

by Psiholog Diana Ciubotaru

Şi acum hai să ne culcușim în fotoliu cu o cană fierbinte de ceai în mână și să ascultăm o poveste:

Era odată un om tare necăjit. Supărat, care credea că viața a fost nedreaptă cu el. Câteodată avea câte o sclipire de fericire, dar se pierdea repede în negura zilelor obisnuite. Când privea în jur vedea casa lui gri, în orașul gri, cu oameni gri și se întreba neputiincios de ce culoarea gri stăpânește oamenii? De ce nu este altă lumină și culoare în oameni?
Din când în când visa un vis. Același. Din care se trezea uneori transpirat alteori înghețat și cu sentimente amestecate. Acolo erau culori, dar visul era plin de scene pe care nu le înțelegea și nu aveau SENS. De aceea, dimineața rămânea doar cu acel sentiment nedefinit că acolo a fost CEVA. 

Despre Free Mind si rabdarea de a te corecta

foto_editata2.jpg

Cum te eliberezi din IADUL Minții?
Printr-o sentință. Cine o dă?

by Psiholog Diana Ciubotaru

 

A scrie ceva pentru celălalt e ca o deconspirare a procesului tău de creștere interioară - e un mesaj atât de intim, de organic trăit - să scrii o carte din tine. Este energia ta în fiecare cuvânt pe care creierul tău îl repetă în limbaj intern înainte de a decide să îl pui pe hârtie.
Odată am trăit experiența nașterii unei povești vechi, latente, de putere, din inima unui om care-și crease iadul ca mod zilnic de pedepsire. Puterea omului de a se chinui pe sine este nelimitată, la fel ca și puterea de a se face fericit sau a-și crea raiul. 

Pagini

Subscribe to RSS - Evenimente