Servicii psihologie

Diana Laura Ciubotaru
Preşedinte Gamma Institute. Psihoterapeut de familie și cuplu.

Diana Laura Ciubotaru este psiholog principal, specializat în psihoterapie sistemică de familie şi cuplu. Este preşedintele Gamma Institute, formator şi supervizor în Şcoala Sistemică de Formare acreditată de CPR, şi este creatorul unei şcoli de dezvoltare personală - Şcoala de Activare a Sinelui, unde derulează cursuri şi ateliere de transformare şi dezvoltare personală. Este terapeut licenţiat Bowen de către Australian Bowen Academy şi lucrează în practica privată în Iaşi, în cadrul Gamma Institute.

Raluca Ferchiu
Psihoterapeut de familie și cuplu

Raluca Ferchiu este psihoterapeut de familie şi cuplu autonom şi absolventă a Şcolii Sistemice de Formare. Are experienţă în psihoterapie de familie, evaluare psiho-profesională şi consiliere şi orientare în carieră şi oferă servicii de psihoterapie individuală şi de grup pentru copii, adolescenţi şi familiile acestora, dezvoltare personală şi consiliere profesională.

Mădălina Belcescu
Psihoterapeut de familie și cuplu

Mădălina Belcescu este psihoterapeut de familie și cuplu în supervizare. Lucrează conform principiilor Școlii Sistemice alături de familiile şi cuplurile care doresc să redescopere magia din viaţa de cuplu sau în terapia individuală cu persoanele care sunt în căutarea fericirii și a echilibrului personal. Are competențe complementare în diverse domenii conexe: dezvoltare personală, educație, consiliere profesională și orientare în carieră, consiliere educațională, parenting și activități pentru copii, traininguri și workshop-uri pentru adulți. 

Livia Cătălina Băeţica
Livia Cătălina Băeţica
Psihoterapeut de familie și cuplu

Livia Cătălina Băeţica  este psihoterapeut de familie și cuplu autonom, absolventă a Școlii Sistemice de Formare și a participat la grupuri de dezvoltare personală în psihosomatoanaliză. Are formări în terapii complementare: nutriţie, masaj de relaxare și terapeutic, masaj abdominal Chi Nei Tsang, tehnici energetice, Reiki. Are experiență și în consiliere în carieră, resurse umane și susținerea de traininguri și activități de grup.

Diana Muntean
Psiholog clinician autonom

Diana Muntean este psiholog clinician autonom atestat, absolventă a școlii clujene de psihologie. Cu formări multiple de-a lungul timpului și experiență practică vastă, în special în domeniile clinic și psihoterapeutic destinate copiilor, familiilor  și profesioniștilor, acoperă o paletă largă și diversificată de expertiză: de la evaluări și diagnoze diferențiale în sănătate mintală - abordate multidisciplinar - până la intervenții specifice, individualizate și recuperatorii pentru diverse probleme psihologice, precum și experiență în susținerea de antrenamente profesionale și publicații pentru grupuri, publicul larg și profesioniști.

Luiza Brînză
Luiza Brînză
Psiholog clinician specialist

Luiza Brînza este psiholog clinician specialist cu experienta de peste 10 ani in evaluarea complexa a copilului /adultului si consilierea in situatii de criza; master in psihologia si psihoterapia de cuplu si familie, consilier pentru dezvoltare personala. 

Lavinia Gîtlan
Psiholog clinician autonom

Lavinia Gîtlan este psiholog clinician autonom, psihoterapeut de familie și cuplu în formare, fiind specializată pe lucrul cu copiii, dezvoltare personală și terapia pierderii.

 

Servicii oferite de Anda Murariu
Anda Murariu
Psiholog clinician/ Logoped

Anda Murariu este psiholog clinician în supervizare, psihoterapeut ericksonian în formare, pedagog de recuperare, logoped cu experienţă în lucrul cu copiii, ludo+terapie şi terapie cu copiii cu autism.

Florina Pascariu
Florina Pascariu
Psihoterapeut în supervizare

Florina Pascariu este psihoterapeut în supervizare, specializată în psihoterapie, hipnoză clinică și terapie Eriksoniană, licențiată în psihologie. Oferă servicii de psihoterapie individuală, de cuplu, familie și de grup pentru copii și adolescenți.

Adrian Stogrea
Psihoterapeut de familie și cuplu

Adrian Stogrea imbina cunoasterea medicala dobandita in Facultatea de Medicina cu abilitatile de Psihoterapeut Sistemic de Cuplu si Familie, impreuna cu experimentarea directa a diverselor metode terapeutice din tara si strainatate si cu propriile experiente de viata. Poate fi partenerul tau pe drumul constient, presarat cu umor, intuitie, empatie si bucurie, catre exprimarea libertatii fiintei tale, catre eliberarea de frica, indoiala sau dependente si catre sarbatorirea vietii ca o calatorie a constientizarii.

Dragoș-Bogdan Silică
Dragoș-Bogdan Silică
Psihoterapeut de familie și cuplu

Dragoș-Bogdan Silică este psihoterapeut de familie și cuplu în formare, licențiat în psihologie și drept. Deschis, dedicat și metodic, lucrează cu orice persoană interesată de un contact conștient și autentic cu ea insăși.

Mihaela Cojan
Mihaela Cojan
Psihoterapeut de familie și cuplu

Mihaela Cojan este psihoterapeut de familie și cuplu în supervizare, cu o experiență de peste 15 ani în gestionarea relațiilor umane ca psiholog de psihologia muncii și organizațională. Consultant HR și consilier vocational, este adepta dezvoltării personale și profesionale continue și crede cu tărie că fiecare dintre noi poate atinge culmi de evoluție și împlinire nebănuite, dacă doar își propune.

Macovei Mihaela
Macovei Mihaela
Psihoterapeut de familie și cuplu

Mihaela Macovei este psihoterapeut de familie si cuplu in formare, terapeut Bowen, licentiata in drept si masterand in asistenta sociala. Desfasoara programul de dezvoltare personala: Fac din munca o placere! Sunt eficient si implinit!

Lavinia Ghiorghe
Lavinia Ghiorghe
Psihoterapeut de familie și cuplu

Lavinia Ghiorghe este psihoterapeut de familie şi cuplu autonom, psiholog specialist autonom în psihologie clinică. Ea oferă servicii de psihoterapie sistemică individuală, de cuplu, familie şi de grup pentru copii, adolescenţi şi adulţi ca forma de antrenament pentru schimbare şi dezvoltare personală într-un mod care cuprinde observarea întregului sistem corp-minte-emoţii.

Ligiana Mandea
Ligiana Mandea
Psihoterapeut de familie și cuplu

Ligiana Mandea  este psihoterapeut de familie si cuplu in supervizare. A urmat  programe de dezvoltare personala cu viziune holistica -  Curs Initiatic de Extindere a Constiintei Cuantice si  modul de grup in Psihodrama.

A participat la workshop-uri tematice in cadrul SSF - Scola Sistemica de Formare  creditate de CPR  - terapie de cuplu; terapie  individuala - somatizare;  procesul victimizarii si  iertarea.  Colaboreaza in cadrul Institutului Gamma  la Ateliere de dezvoltare personala si de grup si  sustine terapii cu familia, individual si de cuplu.

 

Psihoterapie individuală

Pentru tulburări anxioase (frică, atac de panică, fobii specifice), depresie, tulburări de somn, de alimentaţie, crize existenţiale, incapacitatea de a lua decizii, lipsa motivaţiei, neîncredere în sine şi stimă de sine scăzută, incapacitatea de a construi relaţii sau de a ieşi din relaţii dificile, dependenţe de persoane.

Terapia relaţiilor

Fac dezvoltare personală individuală şi de grup de mulţi ani şi pot spune cu imensă admiraţie că oamenii înfloresc exact ca florile. Atunci când le pui la temperatura, umiditatea şi lumina potrivită ele scot la iveală o minunăţie de influorescenţă care era pur şi simplu acolo, aştepta să fie descoperită. Aşa este şi interiorul nostru, el nu ne părăseşte niciodată, ci aşteaptă momentul ca tu să începi să-l descoperi.

Dezvoltarea personală individuală este o călătorie în care fiecare îşi stabileste itinerariul dorit. În întâlniri de câte 50 minute, îţi pui întrebări pe care, poate, nu ţi le-ai pus niciodată şi îţi dai răspunsurile care nu credeai că sunt în tine. Facem exerciţii în care jocul devine mijloc de explorare sau aprofundezi tainele meditaţiei şi relaxării. Ai acces la perspective inedite asupra realităţii şi îţi dezlegi resurse care erau întemninţate de limitele minţii vechi, obişnuite să gândească în rutine. Te poţi opri oricând ai nevoie de un moment mai lung de reflexie, pentru că nu există "trebuie" ci "vreau".

Efectul dezvoltării personale se vede în creşterea calităţii vieţii, în creşterea stimei de sine şi dispariţia fricilor, consolidarea încrederii în forţele tale şi puterea ta de a-ţi crea viaţa, în dorinţa de a deveni suveran şi a scăpa de dependenţe. Şi, nu în ultimul rând, se vede în eliberarea creativităţii în relaţiile cu cei din jur.

Nu astepta să devii un roboţel al vieţii de zi cu zi, dăruieşte-ţi cât mai repede cu putinţă aceasta experienţă.

Sau, poate vrei să încerci experienţa grupului de dezvoltare personală. Din mai 2011 am iniţiat seria cursurilor modulare de extindere a conştiinţei şi a avut un impact extraordinar. Participanţii la curs şi-au creat o lume proprie în care încrederea, împărtăşirea, co-evoluţia şi co-creaţia sunt la ele acasă. S-au creat prietenii şi reţele noi de interacţiune şi, mai ales, poveşti de viaţă incredibile în care participanţii au trăit evenimente la graniţa cu miraculosul. Pentru a participa este nevoie doar de a fi prezent, nu ai nevoie de CV sau de recomandare.

Experienţa de grup are un farmec al ei, şi consolidează abilităţi ca: încrederea în sine, combaterea timidităţii şi a emoţiilor sau a vorbitului în public, deschiderea firilor interiorizate, eliberarea de frici sau temeri de relaţionare sau frica de a fi rănit, fluidizarea capacităţii de a lega relaţii cu uşurinţă, însănătoşire emoţională şi eliberare de trecut. Sunt multe altele pe care le vei descoperi chiar venind aici, pentru că fiecare grup este unic şi are un spirit unic, la care contribui şi tu.

Te asteptăm să încerci experienţa vieţii tale, de transformare şi metamorfoză a omizii în fluture.

Psihoterapie de cuplu – pentru relaţii tensionate sau răcite emoţional, infidelitate, separare, creşterea şi educaţia copiilor, orice altă problemă din aria vieţii de cuplu. se lucrează cu ambii parteneri de cuplu, precum şi individual.

Psihoterapia familiei cu copii mici şi adolecenţi – pentru orice problemă din aria creşterii şi educării copiilor de la vârste mici până la adolescenţă. Pentru relaţia cu copilul anxios, cu tulburări de comportament, exprimare dificilă, tulburări alimentare şi de atenţie, probleme şcolare şi socializare. La şedinţe pot participa părinţii şi copiii, precum şi persoane semnificative care sunt implicate activ în creşterea şi educarea copilului.