Servicii psihologie

Clinica noastra s-a născut in Institutul Gamma de Cercetare si Studiul Constiintei Cuantice, psihoterapeutii nostri fiind pasionati de schimbarea psihicului uman si cresterea calitatii vietii, aplicand cele mai noi paradigme din psihologie si fizica cuantica cu rezultate rapide si masurabile. Suntem o echipa performanta care aplica cu incredere un model sistemic de tratament imbogatit prin cercetare si interactiuni cu  specialisti din alte domenii. Am inceput acest drum acum 21 de ani si il continuam zi de zi prin tine, cel care apelezi la noi. Pentru tine au fost toti acesti ani de practica, toti acesti ani de invatare, toti acesti ani de evolutie si orientare catre psihologia viitorului. Pentru a oferi un serviciu de excelenta in psihologie unui om care vrea sa devina increzator si stapanul vietii sale. Pentru noi toti, cei care cream acest sistem numit umanitate. Pentru ca iubim Viata!

Servicii psihologice oferite de specialistii Clinicii GAMMA de psihologie:

 • Psihoterapie individuala adresata adultilor si seniorilor
 • Psihoterapie si consiliere de cuplu​
 • Psihoterapia  si consilierea copilului​
 • Psihoterapia si consilierea familiei ​- relatia parinti-copii
 • Psihoterapia si consilierea adolescentului​
 • Psihoterapie si consiliere On-line
 • Evaluare psihologica pe diverse categorii de varsta​
 • Consilierea vocationala
 • Life Coach, dezvoltare personala si autocunoastere pentru toate categoriile de varsta​​​
 • Psihoterapie pentru categorii de afectiuni: atacuri de panica, tulburari de anxietate, depresie, dependente, stari emotionale intense, durere si suferinta psihica
 • Psihoterapie pentru categorii de probleme: relatii dificile sau conflictuale in orice arie de viata-familie si viata sociala, dificultati de comunicare​, gestionarea diagnosticelor de orice fel, probleme emotionale asociate diagnosticelor cronice
Diana Laura Ciubotaru
Preşedinte Gamma Institute. Psihoterapeut de familie și cuplu.

Diana Laura Ciubotaru este psiholog principal, specializat în psihoterapie sistemică de familie şi cuplu. Este preşedintele Gamma Institute, formator şi supervizor în Şcoala Sistemică de Formare acreditată de CPR, şi este creatorul unei şcoli de dezvoltare personală - Şcoala de Activare a Sinelui, unde derulează cursuri şi ateliere de transformare şi dezvoltare personală. Este terapeut licenţiat Bowen de către Australian Bowen Academy şi lucrează în practica privată în Iaşi, în cadrul Gamma Institute.

Raluca Ferchiu
Psihoterapeut de familie și cuplu

Raluca Ferchiu este psihoterapeut de familie şi cuplu autonom şi absolventă a Şcolii Sistemice de Formare. Are experienţă în psihoterapie de familie, evaluare psiho-profesională şi consiliere şi orientare în carieră şi oferă servicii de psihoterapie individuală şi de grup pentru copii, adolescenţi şi familiile acestora, dezvoltare personală şi consiliere profesională.

Adrian Stogrea
Psihoterapeut de familie și cuplu

Adrian Stogrea imbina cunoasterea medicala dobandita in Facultatea de Medicina cu abilitatile de Psihoterapeut Sistemic de Cuplu si Familie, impreuna cu experimentarea directa a diverselor metode terapeutice din tara si strainatate si cu propriile experiente de viata. Poate fi partenerul tau pe drumul constient, presarat cu umor, intuitie, empatie si bucurie, catre exprimarea libertatii fiintei tale, catre eliberarea de frica, indoiala sau dependente si catre sarbatorirea vietii ca o calatorie a constientizarii.

Mădălina Belcescu
Psihoterapeut de familie și cuplu

Mădălina Belcescu este psihoterapeut de familie și cuplu în supervizare. Lucrează conform principiilor Școlii Sistemice alături de familiile şi cuplurile care doresc să redescopere magia din viaţa de cuplu sau în terapia individuală cu persoanele care sunt în căutarea fericirii și a echilibrului personal. Are competențe complementare în diverse domenii conexe: dezvoltare personală, educație, consiliere profesională și orientare în carieră, consiliere educațională, parenting și activități pentru copii, traininguri și workshop-uri pentru adulți. 

Livia Cătălina Băeţica
Psihoterapeut de familie și cuplu

Livia Cătălina Băeţica  este psihoterapeut de familie și cuplu autonom, absolventă a Școlii Sistemice de Formare și a participat la grupuri de dezvoltare personală în psihosomatoanaliză. Are formări în terapii complementare: nutriţie, masaj de relaxare și terapeutic, masaj abdominal Chi Nei Tsang, tehnici energetice, Reiki. Are experiență și în consiliere în carieră, resurse umane și susținerea de traininguri și activități de grup.

Lavinia Gîtlan
Psiholog clinician autonom

Lavinia Gîtlan este psiholog clinician autonom, psihoterapeut de familie și cuplu în formare, fiind specializată pe lucrul cu copiii, dezvoltare personală și terapia pierderii.

 

Maria Roman
Psihoterapeut specialist, Psiholog clinician

Maria Roman este psihoterapeut specialist, psiholog clinician principal îmbinând competențele clinicianului cu cele ale psihoterapeutului. Adeptă a abordarii holistice în psihoterapie, îmbină în procesul de vindecare gândirea, simțirea și acțiunea. Persoana din terapie va învăța să se privească pe sine cu înțelegere, respect, apreciere și bucurie.
 “Eficacitatea psihoterapiei online asupra depresiei postnatale” a fost tema studiată de Maria în cadrul doctoratului finalizat în anul 2019.