Adaugă comentariu nou

Puterea gandului: Transforma-ti mintea in aliatul tau nr. 1 – workshop pentru adolescenti

clubul_adolescentilor-_oct_0.jpgPuterea gândului: Transformă-ți mintea în aliatul tău nr. 1 – workshop pentru adolescenți
by psih. Raluca Ferchiu

Atunci când intrăm într-un proces de dezvoltare personală sau de transformare, cel mai adesea ne lovim de faptul că, pentru a schimba ceva în viața noastră, e nevoie să schimbăm un set de gânduri care ne sabotează modul în care evoluăm. Acest set de credințe și gânduri se formează încă din copilărie, iar în perioada adolescenței ”întâlnesc oportunități de testare”, care le dau șansa de a fi cimentate în formarea identității noastre, transformându-se în programe mentale disfuncționale cu care ne luptăm zi de zi.

Dar cum ar fi dacă am învăța, încă din adolescență, cum să identificăm și să schimbăm aceste gânduri, astfel încât, odată ajunși tineri adulți să putem gândi cu propria minte, în beneficiul construirii unei vieți independente? Cu siguranță că ne-ar fi mult mai ușor, nu doar atunci, ci și în adolescență, să trecem prin momente dificile legate de relația cu părinții, încrederea în sine, abordarea succesului/eșecului, imaginea în fața celorlalți, primele relații de iubire, alegerea unui traseu educațional sau profesional.

De aceea, îi invit pe toți adolescenții cu vârsta între 11 și 14 ani la un workshop din cadrul Clubului adolescenților Gamma – ”Puterea gândului: Transformă-ți mintea în aliatul tău nr. 1”. La această întâlnire vom discuta despre:

  • Ce sunt gândurile și cum funcționează mintea noastră;
  • Cum putem identifica gândurile pozitive/ benefice și gândurile negative care ne sabotează procesul de dezvoltare personală;
  • Cum putem schimba un gând și cum ne putem face un plan de transformare a minții în aliatul nostru, în cât mai multe situații de viață.

Workshop susținut de psihoterapeut de familie Raluca Ferchiu
Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

https://www.gammainstitute.ro/ro/sanatate/servicii-psihologie/raluca-fer...

Când?
Marți, 17 octombrie 2017, ora 18.00 – 19.30

Unde?
Gamma Institute, Iași, Șos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc.A, et.1, ap.1

Investiție:
50 ron/ persoană

Completează următorul formular (https://www.scoalasistemica.ro/inscriere-evenimente-ssf), specificând denumirea evenimentului, numele și vârsta participantului.

Tags

adolescenta
provocari
workshop dezvoltare personala