Adaugă comentariu nou

Re-Construct: Prima aplicatie de mobil lansata de Gamma, pentru construirea unui stil de viata sanatos

primul_mobile_app_in_stil_1.pngRe-Construct: Prima aplicatie de mobil, lansata de Gamma, pentru construirea unui stil de viata sanatos

Fiecare dintre noi s-a gândit la un moment dat că și-ar dori să existe acel prieten care poate fi acolo la orice oră, care te poate ajuta să te dezvolți, care să știe să te ajute să faci față anxietății, care să îți ofere sfaturile și resursele necesare pentru a avea un stil de viață sănătos, dar și cum să îl poți menține. Acel prieten poate fi Mindy. Te întrebi cine este Mindy? Este o mică piesă de puzzle și personajul principal al aplicației de mobil Re-Construct, dezvoltată de echipa Gamma, împreună cu parteneri internaționali. 

Acest nou prieten poate fi piesa de puzzle care e lipsă în viața ta. Dacă alegi să îți instalezi aplicația, Mindy te va întâmpina și te va sfătui să începi mai întâi cu niște întrebări, pentru a te cunoaște mai bine și pentru a te sfătui pe urmă în funcție de stadiul în care te afli. După ce ai aflat care e nivelul tău actual, poți începe să lucrezi să construiești cea mai bună variantă a ta cu ajutorul a unor exerciții zilnice împărțite în 5 domenii diferite: Relațional, Profesional, Fizic, Mental și Emoțional. De asemenea, când ți-ai terminat exercițiile dintr-o zi, poți începe să faci parte din viața lui Mindy și să o ajuți să ia cele mai bune decizii, printr-un joc interactiv din interiorul aplicației.. 

Pe scurt, nu doar Mindy te va ajuta să îți contruiești un stil de viață mai sănătos și să te dezvolți pe diferite aspecte, ci și tu o vei ajuta pe ea să dezvolte cea mai bună versiune a ei.

Dacă ai decis că vrei și tu să încerci și să testezi cum te poate ajuta aplicația noastră, accesează acest link și vei primi de la echipa Gamma accesul spre aplicație.

*Pentru acces, este necesar să ai un dispozitiv cu Android (telefon sau tableta).

RE-CONSTRUCT App - Aplicația mobilă Android este un program de intervenție (autoaplicabil) pe o perioadă de 6 luni, care are ca rezultat planificarea vieții într-un mod în care situația de criză (pandemie) este sănătos integrată în istoria de viață a adultului, iar acesta învață să ia decizii adaptabile pentru reconstrucția vieții din punct de vedere personal, familial, profesional și social. 

 

Tags

Gamma Institute
gamma projects
Re-Construct
dezvoltare personala
educatie non-formala
erasmus plus