Adaugă comentariu nou

The Gamification of Employment II: Învață abilități de lucru în Europa Nouă 2096!

articolo-1.jpgThe Gamification of Employment II: Învață abilități de lucru în Europa Nouă 2096!

În iulie 2023, a fost încheiată faza de testare pentru platforma digitală a proiectului "Gamification of Employment II". După luni de perfecționare a fiecărui aspect, platforma de învățare a proiectului este în sfârșit pregătită, iar testerii din fiecare țară participă pentru a verifica funcționalitatea și potențialul acesteia.

Platforma "Gamification of Employment II" este un mediu didactic virtual creat pentru a îmbunătăți și actualiza abilitățile legate de locuri de muncă pentru tineri. Platforma integrează principiile educației non-formale, dezvoltând un mediu complet gamificat, în care utilizatorii se vor afla într-o narativă asemănătoare unui joc video cyberpunk. După ce se înregistrează și completează studiul bazelor teoretice prin lecțiile dezvoltate de experți din fiecare sector, tinerii pot testa cunoștințele lor prin jocuri educaționale. Abonații vor găsi cinci trasee de învățare, în cele patru limbi naționale ale consorțiului, și în limba engleză.

În plus, cu fiecare răspuns corect, utilizatorii câștigă puncte care le permit să avanseze în clasamentul fiecărui server. Punctele permit, de asemenea, deblocarea avatarurilor, cele mai exclusive fiind rezervate celor mai bune scoruri: doar cei mai buni elevi vor merita avatarul Cyber Dolphin!

Odată ce un set de lecții este completat, utilizatorii vor primi și unele insigne, funcționând ca realizări din jocuri video. Prin toate aceste aspecte interactive și gamificate, procesul de învățare va fi plăcut pentru toată lumea, iar utilizatorii vor învăța abilități tehnice valoroase de aplicat în viața lor profesională.

În timp ce faza de testare este încă în desfășurare, a fost finalizat și tutorialul video care explică simplu fiecare caracteristică a platformei. Tutorialul va include subtitrări pentru fiecare limbă și va fi o unealtă valoroasă pentru potențialii utilizatori odată cu lansarea publică a platformei în următoarele luni. Abonează-te la platformă AICI și trimite-ne feedback-ul tău completând Formularul de feedback. Pentru orice întrebare legată de conținut sau de funcționarea platformei, nu ezita să ne contactezi la 0741 093 131 sau pe adresa de email projects@gammainstitute.ro

Tags

Gamma Institute
gamma projects
Gamification of Employment II
dezvoltare personala
educatie non-formala
erasmus plus
abilitati