Adaugă comentariu nou

Inima Luminii II

Inima Luminii II

Inima LuminiiAl doilea pas este să pătrunzi în vis. Acum poți pătrunde în visare. A devenit realitate. Acum nu mai este o imaginație. Prin imaginație ai descoperit o realitate. Este ceva real. Totul conține lumină. Tu ești lumină, fără să fii conștient de acest fapt, pentru că fiecare particulă a materiei este lumină.

 Oamenii de știință spun că materia este formată din electroni; este același lucru. Lumina este sursa tuturor. Tu ești lumina condensată : prin imaginație, pur și simplu ai descoperit realitatea. Îmbibă-te cu ea €“ și când ai devenit atât de plin de ea, o poți aduce în visele tale, nici o clipă înainte.

 Apoi, în timp ce adormi, continuă să te gândești la flacără, continuă să o vezi, simțind că tu ești lumina. Adu-ți aminte...adu-ți aminte...adu-ți aminte că vei adormi, iar faptul că tu îți aduci aminte se continuă. La început vei avea niște vise în care vei simți că ai o flacără în interior, că tu ești lumina. Treptat, vei începe să te miști cu același sentiment. Iar odată ce acest sentiment intră în vise, acestea vor dispărea. Vor fi din ce în ce mai puține și mai mult somn adânc.

 În momentul când în vis această realitate este revelat㠀- faptul că ești lumină, o flacără care arde - toate visele vor dispărea. Numai atunci când visele vor dispărea poți aduce acest sentiment în somn, nu înainte. Acum ești la ușă. Când visele au dispărut și îți aduci aminte de tine ca flacără, ești la ușa somnului. Acum poți intra cu acest sentiment. Odată ce ai intrat în acest mod, vei fi conștient de faptul că ești o flacără, iar somnul, i se va întâmpla numai corpului tău, nu și ție.

Osho - "Meditația - Prima și ultima libertate"

Cu drag, de la Diana Ciubotaru, psihologul din Iași

 

 

Tags

psiholog diana ciubotaru
sas
GAMMA
realitate
vis
lumina
flacara
somn
sentiment
constient