Adaugă comentariu nou

SAS - Curs de transformare mentală şi activare a sinelui

sas.jpgIași - 26 noiembrie 2015

Vino la cursul inițiatic de extindere a conștiinței cuantice. Timp de 5 ore, odată pe lună vei împleti cunoașterea de Sine, cu exerciții practice de extindere a conștiinței. Te vei familiariza cu domeniul psihologiei cuantice, vei înțelege lumea conform unei noi paradigme - conștiința creează realitatea.Ce implicații sunt pentru tine?

Consolidarea încrederii în Sine și creșterea calității vieții. Ieșirea din blocaje (interne sau externe), capacitatea de a lua decizii și fixarea unor scopuri noi și creative în viață, capacitatea de control și gestionarea emoțiilor, o reconstruire delicată și progresivă a purității și personalității cu trăirea concomitentă a unui sentiment de well-being.  

Topicile abordate la fiecare modul sunt:

Modul 1 - Cine sunt şi ce vreau?

Modul 2 - Puterea relațiilor și interacțiunea cu celălalt

Modul 3 - Puterea iubirii de sine

Modul 4 - Puterea emoțională

Modul 5 - Puterea voinței și a intenției

Modul 6 - Puterea minții

Modul 7 - Conexiunea cu dimensiunea transcedentală a vieții

  • activitățile sunt impărțite pe 7 module care se fac la un interval de 4 săptămâni, durează câte 5 ore, după amiaza, de la 13:00 la 18:00 și costul unui modul în Iași este de 250 ron. Pentru alte localități prețul este de 350 ron.
  • la fiecare intâlnire se obține un set de instrumente (tehnici de autocunoaștere și dezvoltare incitante și neobișnuite). Acestea vor fi exersate între întâlniri pentru consolidarea schimbării. Fiecare modul valorifică, gradat, experiența de la cel anterior și creează un spațiu interior pentru cel ce va veni. E o adevarată călătorie inițiatică în care vei experimenta misterul maestrului tău interior.
  • obiectivul global este regăsirea puterii personale, Sinele și ancorarea lui în realitatea zilnică;
  • fiecare modul este o călătorie iniţiatică până în punctul final unde marele premiu este Atitudinea prin care poţi crea orice realitate vrei, tu devii regizorul vieții tale, tu devii actorul principal și publicul care aplaudă.
  • aceasta atitudine este motorul care te va purta către orice proiect, oricât de simplu sau măreț va fi.

Totul este o oportunitate de a întâlni oameni noi, sau de a crea o rețea de ființe care gândesc pe aceeași lungime de undă cu tine, de a te intâlni cu alți creatori și de a experimenta relații în co-creație, dincolo de competiție și lupta epuizantă pentru putere. De a experimenta co-crearea unei vieți liniștite, în abundență și siguranță cu forța și entuziasmul minții tale eliberate.

Trainer: Diana Laura Ciubotaru, este formator şi supervizor în psihoterapie sistemică de familie şi cuplu în cadrul Şcolii Sistemice de Formare Iaşi, psihoterapeut principal specializat în terapie sistemică de familie şi cuplu, preşedintele Institutului de Cercetare şi Studiul Conştiinţei Cuantice şi creatorul Şcolii de Activare a Sinelui, specializată în terapia Bowen.

Grup nou în Iași din 26 noiembrie 2015, orele 13:00, Iași, str. Vasile Lupu nr. 35 - Răchiți 26A

Înscrieri pe adresa de e-mail contact@gammainstitute.ro sau la tel 0741 093 131

Tags

psiholog diana ciubotaru
scoala de activare a sinelui
sine
dezvoltare personala
psiholog iasi
transformare mentala
curs
transformare
institutul de cercetare si studiul constiintei cuantice
icscc
psihoterapie sistemică de familie și cuplu
școala sistemică Iași