Adaugă comentariu nou

Nasterea GAMMA INSTITUTE - Multumiri

poster_from_postermywall_1_1.jpg

Gamma Institute s-a născut din pasiunea pentru cunoaștere, din iubirea pentru oameni și curiozitatea descoperirii necunoscutului.

Îmi amintesc și acum momentul nașterii... priveam o fântână arteziană... o contemplam de fapt. Priveam cum apa se întoarce in ea însăși într-un ciclu ce părea etern, auzeam sunetul, dansul stropilor în aer și unda ce pornea din centru și încrețea toată suprafața apei până la mal. Eram acolo, în miezul fântânii dar și pe mal privind valul ce-mi aducea povestea ei. Atunci mi-am dorit să creez o fântână a cunoașterii care să împrăștie fluxul în același dans al stropilor de înțelepciune. 

Așa s-a nascut Gamma Institute. De fapt, era deja acolo, in miezul fântânii. Eu doar l-am adus la suprafață. L-am facut cunoscut lumii. Si alături de mine au venit încet, încet, alți căutători și arheologi ai conștiinței, atinși de același dor, curiozitate și putere. Da, e atingerea unei puteri stranii. Nu te mai poți preface că nu e așa odată ce ai conștientizat-o.  Multumesc celor care au răspuns chemării Sinelui și participă acum, alături de mine la construirea fântânii.

Noi suntem fântâna Sinelui și îl facem vizibil lumii prin toate acțiunile la care vă invităm să participați. 

Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut până acum pentru a face fântâna să izvorască.

Cu drag Diana Ciubotaru și Echipa Gamma.

Tags

Gamma Institute
psiholog diana ciubotaru
cunoastere
sine
putere interioară
contemplare
flux