Adaugă comentariu nou

FREE LIFE: Eliberarea de trecut

free_life_3.jpgFREE LIFE: Eliberarea de trecut

Repetarea aceloraşi gânduri şi sentimente pe care le-aţi cultivat timp de zeci de ani v-au condiţionat corpul să-şi aducă aminte sentimentul de suferinţă fără prea multă gândire conştientă, ceea ce în prezent pare natural şi normal. Şi, ori de câte ori încercaţi să schimbaţi ceva la voi, e ca şi cum lucrurile s-ar întoarce împotrivă. Vă treziţi înapoi la ceea ce eraţi.

In momentul în care încercăm să preluăm controlul, corpul începe să transmită mesaje care să ne convingă să nu acționăm conform noii decizii conștiente. Protestele interne sunt însoțite de o multitudine de argumente să nu facem nimic diferit decât de obicei, facând apel la toate slăbiciunile noastre. De cele mai multe ori, în fața acestui val de mesaje de protest sfârșim prin a ceda, din nou.

Vă invit, vineri 11 decembrie 2015, la ora 17.00, la workshop-ul FREE LIFE: Eliberarea de trecut, să descoperim împreună cum putem elibera tandemul corp-minte din capcana trecutului, pentru a servi creației noilor noastre vise.

Susținut de psihoterapeut în supervizare Adrian Stogrea
Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

Când ne întâlnim?
Sâmbătă, 12 decembrie, în intervalul 11.00 - 13.00

Unde ne întâlnim?
La Gamma Institute, Iași, str. Vasile Lupu, nr 35 - str. Răchiți 26A, interfon 06

Care este investiția ta?
30 ron. Dacă participi la oricare două dintre workshop-urile ABOUT Love, Life & Psychology, plătești doar 50 ron.

Cum te poți înscrie?
Trimite un email la psychology@gammainstitute.ro cu numele workshopului și datele tale de contact sau sună la telefon 0741 093 131 (secretariat Gamma Institute).

 

Tags

psiholog bun
dependente
trecut
schimbare
eliberare
curs workshop
terapie