Adaugă comentariu nou

Invata sa creezi viitorul din mers!

creeaza_anul_bucuresti_1.jpgÎnvață să creezi viitorul din mers! Eveniment de creare a anului!
by Psiholog Principal Diana Ciubotaru

Bună creatorilor de pretutindeni!

Am învățat de-a lungul timpului că puterea de a-mi conduce viața e una care se manifestă în co-creație și interacțiune, nicidecum în singurătate și izolare.

Să ne adunăm la acest final de an și să ne proiectăm un viitor pe măsura viselor noastre. Vino la evenimentul nostru de manifestare a anului care vine, și puterea interconectării ne va proiecta pe fiecare în viitorul dorit.

Tot acum vom ierta tot ce ne apasă sau e neterminat din anul vechi și vom opri anxietatea să mai meargă în viitor pentru a ne completa visul și realitatea. Vom învăța cum să eliberăm anxietatea trecutului prin iertare și să ne pregătim mintea să-și amintească viitorul.

Un atelier intensiv de 4 ore în care combinăm procesul de iertare și dezlegare a trecutului, cu procesul de creație a viitorului an și pregătire a ființei tale pentru acest proces ce te solicită în toate palierele tale: psihic, fizic, spiritual.

Sunt aici în laboratorul creației. Vino să te înscrii, contribuția ta la viitorul tău e cel mai important aspect al vieții tale! 

Susținut de Psiholog Principal Diana Ciubotaru

Înscrie-te aici

Când

18 ianuarie 2017, ora 17:00

Investiție

350 ron

Unde

Bucuresti, bld. Ghe Sincai nr. 13

 

Tags

psiholog
creator
anxietate
trecut
viitor
vis
realitate
minte
eliberare