Adaugă comentariu nou

Radacinile copilului meu - un workshop despre valori, credinte si mosteniri emotionale in familie

radacinile_copilului_2_0.jpgRădăcinile copilului meu - un workshop despre valori, credințe și moșteniri emoționale în familie
by psih. Lavinia Gîtlan și psih. Adrian Stogrea

Moștenirea înseamnă mai mult decât pământ, case, lucruri de valoare. Imaginează-ți că ai un cufăr în care găsești valori, credințe, obiceiuri și nenumărate feluri de a fi, de a-ți trăi viața, de a-ți crea relații. Iar pe parcurs acest cufăr este sursa ta principală de creație.  Îl deschizi de fiecare dată când ai nevoie, chiar fără să conștientizezi acest lucru. Acolo se află comoara ființei tale, o poți vedea după ce ai conștientizat că poți alege ce să folosești din el.

Ai reflectat vreodată asupra lucrurilor transmise copilului tău? Pe lângă cele materiale și oportunitățile de dezvoltare personală și intelectuală, ai reflectat asupra bagajului emoțional pe care copilul tău îl moștenește nu doar de la tine, părintele lui, ci de la un întreg sistem familial ce se întinde pe atât de multe generații? Copilul învață prin modelare și imitare, nu doar a comportamentelor ci și a stărilor pe care le trăiești în relații diferite de cea de părinte-copil. Pe lângă reguli, învață și cum să se comporte în funcție de ceea ce simte. Povestea propriei familii are și acest set de învățăminte și  investigând, vei avea posibilitatea să decizi conștient ce anume dai mai departe. Moștenirea transgenerațională este ca un boomerang care se întoarce cu întârziere, lent și nu la aceeași persoană care l-a aruncat inițial.

Te invităm să iei parte la un eveniment în care ai ocazia să conștientizezi influența istoriei personale, să afli de unde vin unele lucruri pe care le faci și să descoperi:

  • cum este influențat prezentul tău de trecutul strămoșilor tăi
  • cum să închei rănile vechi pentru a găsi puterea să te bucuri de tot ce ești
  • cum să-i transmiți copilului tău un bagaj emoțional sănătos

Workshop susținut de psiholog Lavinia Gîtlan si psihoterapeut Adrian Stogrea
Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

https://www.gammainstitute.ro/ro/sanatate/servicii-psihologice

Când?
Joi, 4 mai 2017, ora 18.00 – 20.30

Unde?
Gamma Institute, Șos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc.A, et.1, ap.1, interfon 01

Investiție: 80 ron

Cum mă înscriu?
Completează formularul de înscriere aici, specificând denumirea evenimentului la care vrei să participi.

Tags

psiholog bun in iasi
psihoterapeut
psihoterapie sistemică de familie și cuplu
valori
principii
credinte
mostenire emotionala
Gamma Institute
constiinta cuantica
gamma clinic psychology
copil