Adaugă comentariu nou

Intalneste-ti destinul

poza_art_lav_0.jpgÎntâlneşte-ţi destinul
by psih. Lavinia Gîtlan

Mă apropii cu paşi mici, dar repezi, de frumoasa vârstă de 30 de ani. Şi mă face să mă gândesc din ce în ce mai intens la rolul meu pe frumoasa planetă albastră. Rol, scop, misiune, destin, sensul vieții… nici nu ştiu în ce categorie să includ gândurile mele. Mintea mea le vrea puse într-o ordine bine stabilită, ca să ştie ce cutie mai deschide atunci când are nevoie de un răspuns. E ca şi cum ai avea o cutie pe care scrie „în caz că uiţi cine eşti”. O cutie însă nu îţi poate oferi prea multe opţiuni, indiferent de dimensiunile ei, aşa e?

Și totuși, care este sensul vieții? Într-o lume plină cu provocări, rămâne el același sau se schimbă în funcție de ritmul în care trăiesc? Uneori parcă aș vrea să îi dau o formă, un conținut și chiar o culoare. Poate în felul acesta se dezvăluie mai ușor și viața începe să curgă asemenea unui râu.

 Am ajuns să cred că sensul vieții ți-l creezi. Că tu ești sensul vieții tale, într-o formă lipsită de egoism, în care ego-ul nu are nicio putere; ”tu” ești ființa. Iar felul în care alegi să fii, definește sensul dat vieții. În momentul în care știi, cu o siguranță de neclintit, că ceea ce îți dorești vine din interiorul tău, scopul tău se aliniază cu Sinele și drumul lui va duce către împlinire. Atunci toate vocile, interioare sau exterioare, care îți spun că este imposibil, că nu ai resursele necesare, că ești prea în vârstă sau că nu ai destulă experiență, toate își vor pierde puterea în fața ta. Pentru că acum te-ai aliat pe TINE, ființa în care ai încredere că poate să reușească, că scopul în acest prezent izvorăște dintr-o iubire pură și blândă față de TINE. Și când orice vine din iubire, din interiorul tău, nu există îndoială care să te întoarcă de la scopul tău prezent. Vârsta e doar un număr, iar în urma alegerilor conștiente și asumate, acest număr nu îți mai dă fiori la gândul că nu mai ai timp să faci ceea ce îți dorești.  Sensul vieții este în continuă schimbare, mișcare și reinventare.

Așa că voi deschide ”cutia” și voi începe să cutreier cele mai ascunse cotloane ale ființei mele. Acele cărări dintre doi neuroni care abia așteaptă să fie utilizate în numele creației.  Pe acolo, prin adâncuri, mă așteaptă numeroarele posibilități de creare a unui destin împlinit.

Cu iubire,
Psiholog Lavinia Gîtlan
GAMMA Clinic Psychology by Gamma Institute

https://www.gammainstitute.ro/ro/sanatate/servicii-psihologie

Tags

psiholog bun in iasi
psihoterapie de familie si cuplu
sine
cautare
intrebari
criza de la 30 de ani
iubire
constientizare
gamma clinic psychology
Gamma Institute
constiinta cuantica