Radio Theatre: Training international "Radio Performance"

promo_radio_theater_gamma_1.pngRadio Theatre: Training international "Radio Performance" 

Proiectul „Radio Theatre: Tales of the Quarantine" urmărește să ofere lucrătorilor de tineret și tuturor specialistilor care lucreaza cu tinerii, noi instrumente care să le permită să îmbunătățească abilitățile acestora în ceea ce privește creativitatea, vorbirea în public, munca în echipă, expresia corporală, expresia artistică, managementul timpului, autocunoaștere, tehnologii noi și resurse electronice. Aceste metode sunt menite să îmbunătățească competențele tinerilor prin promovarea abilităților și valorilor acestora, favorizând învățarea și competențele cheie prin utilizarea instrumentelor digitale, deosebit de importante în situația distanțării sociale cauzate de Covid-19. În cadrul acestui proiect, în vederea elaborării unui podcast cu povești ale tinerilor din perioada carantinei, se organizează 4 traininguri internaționale, in format online, astfel încât lucrătorii de tineret și alți specialiști în domeniul educației non-formale și a dezvoltării personale să îți dezvolte abilitățile de facilitare a activităților cu tinerii. 

Cel de-al treilea training internațional pentru lucrătorii de tineret, va avea loc pe parcursul a 3 zile: 27.01.2022 (joi), 28.01.2022 (vineri) și 7.02.2022 (luni), în intervalul orar 11.00 - 15.00, iar facilitarea acestui curs va fi realizată de către echipa organizației partenere CEIPES din Italia. Training-ul ”Radio Performance” are drept scop însușirea, de către cei care lucrează cu tinerii, a metodelor non-formale ce includ teatrul, poveștile terapeutice și tehnicile radiofonice. 
Ce vei învăța în cadrul acestui training:

  • concepte de bază despre radio, ca metodă de comunicare și acestei metode în podcast cu scop în educația non-formală
  • podcastul ca metodă nonformală și utilitatea lui în procesul de dezvoltare personală în context pandemic
  • exemplificări de bune practici în utilizarea podcasturilor
  • tehnici de dezvoltare a unui podcast
  • intonatie, dictie si comunicare in cadrul unui podcast
  • exerciții practice de scriere a unui text pentru podcast.

Cei care participă la acest training se pot implica în următoarele activități ale proiectului, și anume workshop-urile de dezvoltare personală pentru tineri, prin care aceștia vor elabora episoadele podcasturilor ”Tales of the Quarantine”. 
Înscrierea la acest training se face prin trimiterea unui email la adresa contact@gammainstitute.ro, cu titlul ”Înscriere curs Radio Theater”, până pe data de 25 ianuarie 2022. 

*Cursanții Școlii Sistemice de Formare, voluntarii și partenerii Gamma Institute au prioritate în procesul de selecție. Locuri disponibile: 3. 

Detalii despre proiect: 
Pagina de Facebook a proiectului

 

Tags

dezvoltare personala

Adaugă comentariu nou