Servicii oferite de Lavinia Gîtlan

lavinia_gitlan.jpgDintotdeauna am văzut în copii şansa de mâine, oamenii viitorului, cei care vor atinge lumea într-un mod diferit de frumos cu ceea ce vor face. Am absolvit facultatea de psihologie în 2009, iar de atunci lucrul cu copiii a făcut parte din viaţa mea profesională. Lucrând ca educatoare timp de 2 ani am avut ocazia să văd copii crescând, obţinând bucurii încă din primii ani de viaţă. Parcă pentru ei timpul trecea altfel, mai repede, mai jucăuş, mai creativ. Am ajuns la concluzia că este foarte important ca cel mic să fie încurajat să experimenteze, să îşi înţeleagă şi accepte unicitatea, să crească frumos şi armonios. Iar o dată cu el poţi creşte şi tu, părintele lui, să descoperi noi părţi din universal tău interior, pe care le credeai demult apuse sau poate nici nu ai avut ocazia să le cunoşti.

Care va fi rolul meu în viaţa ta? Te voi ghida să îţi înţelegi emoţiile, atât ale tale, cât şi ale copilului tău, să gestionezi sentimente uneori copleşitoare, să găsim soluţii şi să vă planificaţi un viitor care să vă aducă zâmbetul pe buze. Creşterea unui copil, care ulterior va deveni adolescent, este o continuă provocare într-un timp modern şi grăbit ca cel pe care îl trăim. Cred că putem profita împreună de resursele oferite de modernitatea actuală şi să pornim într-o călătorie de autocunoaştere. Poate că în această călătorie vei avea nevoie de susţinere pe diferite planuri. Iată câteva dintre ele:

  • Psihoterapie copii si adolescenţi. Identificam blocajele apărute, problemele care vă apasă şi prin tehnici personalizate copilul învaţă să facă faţă problemelor emoţionale, învaţă să relaţioneze cu cei din jur în mod plăcut, îşi dezvoltă capacitatea de a se înţelege pe sine şi pe cei din jur.
  • Consiliere şi terapie în trauma pierderii. O pierdere este întotdeauna greu de depăşit şi poate chiar mai dureroasă atunci când nu este cineva lângă tine să te susţină. Doliul poate fi înţeles şi integrat într-un mod sănătos, nu îl lăsa să îţi umbrească experienţele vieţii.
  • Dezvoltare personală de grup pentru copii, adolescenţi şi adulţi. Întalnirile de grup sunt ca nişte izvoare nesecate de creativitate, uneori aducând puternice revelaţii. Descoperirea calităţilor şi a resurselor interioare, cât şi a unor poveşti de viaţă asemănătoare vor facilita integrarea noilor schimbări în viaţa cotidiană a copilului sau adolescentului, în ritmul propriu.
  • Dezvoltarea personalităţii prin tehnici de programare neurolingvistică. Vei experimenta o îmbunătăţire a vieţii în urma aplicării metodelor NLP
  • Consiliere si terapie suportivă. Dacă întampini dificultăţi în adaptarea la o nouă etapă a vieţii, o schimbare majoră prin care treci, indiferent de vârstă, află că există întotdeauna o soluţie pentru orice problemă.
  • Evaluarea psihologică a stării emoţionale, a capacităţilor cognitive, evaluarea contextului familial, profesional, social, economic în care se manifestă problemele psihologice, evaluarea mecanismelor de adaptare
  • Consiliere în tulburări emoţionale şi comportamentale. Orice  fel de emoţie negative şi înrădăcinată în sistemul psihic este greu de gestionat, iar în cazul în care persista o perioadă lungă de timp se va transforma într-o problemă de ordin comportamental. Acest lucrur se poate vindeca, prin implicare şi asumarea unor schimbări ce vor veni în urma vindecării sufletului.