LongLife Dancing - Dezvoltare personală prin mișcare și dans

lifelong_dancing_me_0.pngLongLife Dancing
Workshop gratuit de dezvoltare personală prin mișcare și dans

Suntem corp, minte, spirit, frecvență, iar echilibrul dintre toate acestea este cheia stării de bine și a accesării potențialului nostru nelimitat. Odată cu venirea primăverii, te invităm la un workshop de dezvoltare personală prin care să celebrezi renașterea și să te conectezi la propriul corp, învățând cum să-l transformi în aliatul tău pentru obținerea echilibrului și a stării de bine pe care ți-o dorești. Acest workshop face parte din proiectul Erasmus+, ”LongLife Dancing: Learning pathways about dance for adult educator”, derulat de Gamma Institute, împreună cu partenerii din străinătate și marchează încheierea acestui proiect și integrarea metodelor expresive în activitățile de dezvoltare personală adresate adulților.

 

Ce obții prin participarea la acest workshop:

  • devii constient de conexiunea dintre minte - emotii - corp si inveti cum sa ajungi la congruenta dintre ele;
  • descoperi mișcarea și dansul ca instrumente de autocunoaștere și relaxare
  • iei contact cu instrumente inovative de lucru in procesul de schimbare - metode dezvoltate de echipa Gamma impreuna cu parteneri din tara si strainatate, in ultimii 3 ani;
  • identifici scopul tau de dezvoltare personala si inveti cum sa integrezi schimbarea in viata personala si profesionala.

Ce vom face la eveniment:
- vom prezenta proiectul si modul in care miscarea si dansul sunt folosite in procesul de schimbare
- vom experimenta câteva dintre exercițiile de dezvoltare personală din programul LongLife Dancing si te vei conecta la propriul corp, la emotiile si gandurile tale, invatand cum sa le armonizezi
- vom prezenta metodele inovative prin art-terapie pe care le poti folosi atunci cand lucrezi in dezvoltare personala, profesionist si vei primi gratuit kitul complet de lucru dezvoltat in cadrul proiectului, discutand si modul in care putem, impreuna ca si comunitate de profesionisti, sa propagam schimbarea.

Evenimentul este GRATUIT si finantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Când?
Vineri, 16 aprilie 2021
Grupa 1 - ora 15.oo - 17.00
Grupa 2 - ora 18.00 - 20.00
LOCURI LIMITATE! - 12 locuri/grupă

Unde?
Iași, sediul Universității Mihail Kogălniceanu, str. Bălușescu, nr. 2, sala Senat

Înscriere:
Pentru detalii și înscriere la eveniment, poți folosi formularul de contact, ne poți trimite email pe adresa contact@gammainstitute.ro sau ne poți suna la telefon 0741 093 131. 

Detalii organizatorice:
Pentru participarea la workshop, vă recomandăm să vă îmbrăcați comod, cu încălțăminte sport și să aveți la dvs mască și o sticlă cu apă. 

Va asteptam cu drag!
Echipa Gamma Institute