Adaugă comentariu nou

The Maze of Change: Cum sunt eu în fața schimbării?

cum_sunt_in_fata_schimbarii_0.pngThe Maze of Change: Cum sunt eu în fața schimbării?
Workshop de dezvoltare personală

De foarte multe ori schimbarea se strecoară în fața noastră în mod neașteptat, punându-se ca un zid în fața planurilor noastre. De multe ori negăm schimbarea și încercăm să mergem pe același drum, deși acela de multe ori nu mai este opțiunea potrivită. 
Vă invităm la un workshop online GRATUIT pentru a conștientiza împreună cum face față mintea noastră în situațiile de criză, când factorii din exterior ne schimbă planurile, dar și cum, din rolul de profesioniști (psihologi, consilieri, profesori etc) îi putem ajuta pe ceilalți să facă față schimbărilor neașteptate.

Vom explora împreună:
- Cum funcționează mintea noastră în situațiile de schimbare bruscă
- Ce putem face pentru a prelua controlul și a decizii în mod conștient
- Care sunt resursele de care dispunem în orice circumstanță și cum le putem folosi în beneficiul nostru

Acest workshop face parte din cadrul proiectului ”Maze of Change: No-formal education for re-writing life stories”, dezvoltat de Gamma Institute și finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+ și este adresat tuturor profesioniștilor din domeniul psihologiei, psihoterapiei și educației non-formale a tinerilor. Va fi facilitat de participanții la training course-ul internațional ”The Maze of Change”: Corina Suciu, Bety Hapău și Alexandru Toma - lucrători de tineret voluntari în cadrul GAMMA INSTITUTE. 

Workshop-ul va avea loc Miercuri, 24 Noiembrie 2021 (orele 17.30 - 20.00), online, pe platforma ZOOM, iar pentru înscriere, completați următorul formular: https://forms.gle/ztgnsLegT2HmgWZm6. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta prin email la adresa contact@gammainstitute.ro sau telefonic la 0741 093 131. 

Mai multe detalii despre proiect aici.

Tags

dezvoltare personala
psihologie gamma
Gamma Institute
psihoterapie sistemică de familie și cuplu
erasmus plus