Servicii oferite de Mădălina Belcescu

madalina_belcescu_2.jpgA. Psihoterapie sistemică pentru familie și cuplu.

Când te decizi să începi o relație, e ca și cum ai începe să dansezi cu o persoană necunoscută. Pașii nu-ți sunt familiari, melodia e surprinzătoare și trebuie să te acomodezi cu ritmul partenerului. E clar: nu ai mai dansat niciodată cu omul acesta pe muzica asta nouă! Și totuși reușește să te împingă să faci unele mișcări pe care nu le-ai mai făcut niciodată, chiar dacă te calcă uneori pe picior. La început niciunul din voi nu era foarte priceput, însă dansul vostru devenea magic ... ca și cum timpul se oprea și nu mai exista nimeni și nimic altceva. Voi doi și inimile voastre care băteau în același ritm.

Te invit să redescoperi magia din relația cu persoana iubită și să reînveți să te bucuri de frumusețea dansului în doi. 

Cum vă pot sprijini eu în călătoria voastră magică?
Stabilim obiective de lucru și pornim la drum. Obiectivele pot fi legate de:

  • imbunatatirea relatiei de cuplu;
  • negocierea relației de cuplu;
  • finalizarea relației de cuplu (separare sau divorț);
  • remedierea comunicării disfuncționale, a conflictelor,
  • adaptare la noi etape în viața de familie (spre exemplu: apariția unui copil);
  • diferențele de gen dintre ea și el;
  • limbajele iubirii – modul în care fiecare își exprimă iubirea și în care dorește să o simtă din partea celuilalt;
  • situații de criză în relația de cuplu;
  • schimbări din viața cuplului.

Ședințele de psihoterapie sistemică pot fi realizate și individual (cu un singur partener al cuplului), dar este recomandată participarea amândurora pentru eficientizarea procesului terapeutic.

B. Terapie individuală sistemică
Atunci când simți că ai ajuns la capătul puterilor sau ai senzația că nu găsești nici o soluție pentru dilema în care te afli la un moment dat, te invit să ceri ajutor. A cere ajutor este un act de curaj, așa că respect și admir persoanele care în momentele de vulnerabilitate decid să apeleze la sprijinul unui specialist. Vom discuta despre emoțiile pe care le exprimentezi, despre relațiile tale, despre credințele și prejudecățile moștenite sau acceptate ca fiind normă socială, iar în moementul în care tu decizi că ești pregătit să începi o viață nouă, vom începe să construim o identitate potrivită acesteia.

Vă aștept cu drag!