Aprilie 2022

By Drama to Dream: Training International

by_drama_to_dream_gamma_institute.pngBy Drama to Dream: Training International

Dacă ești consilier de tineret sau lucrezi în domeniul psihologiei și dezvoltării personale și ești pasionat(ă) de îmbinarea diverselor metode inovative în munca ta, alătură-te echipei GAMMA în training-ul internațional ”By Drama to Dream”, ce va avea loc în Lublin, Polonia, în perioada 24-31 mai 2022 - training internațional GRATUIT finanțat prin programul Erasmus+!

 

GAMMOPOLY: Eveniment GRATUIT de dezvoltare personală și profesională

gammopoly_multiplier_event_1.pngGAMMOPOLY: The Game of Life for Adult Education
Eveniment GRATUIT de dezvoltare personală și profesională

Pe parcursul vieții trecem prin etape diferite, la fel ca într-un joc, în care avem nevoie de abilități ”speciale” pentru a face față dificultăților și provocărilor și a trece la următorul nivel. De la această idee, echipa Gamma Institute a pornit pe drumul elaborării unui boardgame de dezvoltare personală, ce are drept scop dezvoltarea abilităților de viață precum comunicare, negociere, managementul timpului și a resurselor, luarea deciziilor sau relaționarea cu cei apropiați. Pentru a participa la evenimentul de celebrare a proiectului GAMMOPOLY: The game of life for adult education, te rugăm să completezi următorul  formular AICI. Pentru orice alte detalii sau întrebări ne poți scrie pe contact@gammainstitute.ro sau poti suna la 0741 093 131. Te așteptăm cu drag! 

Institutul de Psihologie GAMMA din Iași își mărește echipa!

angajare_secretariat_gamma_institute_0.png

Institutul de Psihologie GAMMA din Iași își mărește echipa!

Dacă ești o persoană dinamică, îți place să comunici cu clienții și să înveți lucruri noi, te așteptăm în echipa noastră, pe postul de Secretar Recepție Clienți. Pentru a aplica, trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email contact@gammainstitute.ro. Detalii prin email sau la telefon 0741093131.