Cine sunt EU, de fapt? - workshop pentru adolescenti

18056487_1267670416674049_621247794785157941_o_0.jpg

Cine sunt EU, de fapt? - workshop pentru adolescenți
by psih. Raluca Ferchiu

Fiecare are o poveste despre sine. O poveste formată în timp, din experiențe și interpretări ale experiențelor, trăiri, emoții, întâmplări, din modul în care ceilalți din jurul nostru reacționează și relaționează și din modul în care ne-am privit pe noi, în aceste experiențe. Dar dincolo de această poveste pe care ne-o construim despre noi, cine suntem, de fapt? Ce se află dincolo de comportamente, reacții, gânduri, credințe, emoții mai mult sau mai puțin exprimate? 

Sunt întrebări la care ne este greu să răspundem, indiferent de vârstă, dar oare cum este atunci când ieși din copilărie și abia intri în adolescență și începi să-ți pui astfel de întrebări? Cu siguranță, nu este ușor ca într-o zi să fii într-un fel, în altă zi să ți se pară că ești altfel și de fapt, să nu ai o imagine reală a celui care ești în interior. De aceea, să începi încă din adolescență să-ți pui și să încerci să-ți răspunzi la întrebări legate de esența ființei tale și despre cine ești dincolo de roluri sociale, măști și interpretări, îți dezvoltă abilitatea de autocunoaștere și îți ușurează cu mult efortul de mai târziu, pentru că deja ai exercițiul de a-ți pune întrebări și de a reflecta asupra experiențelor și trăirilor tale. 

Pentru a începe demersul de a ne cunoaște interiorul, dincolo de roluri, măști sau povești, îi invit pe toți cei cu vârsta între 11 și 14 ani, la o nouă întâlnire provocatoare din cadrul Clubului adolescenților GAMMA - Cine sunt EU, de fapt?
La ce întrebări vom încerca să răspundem:

  • Cine sunt EU, de fapt?
  • Ce sunt rolurile sociale și cum fac diferența dintre ele și cine sunt eu în interior?
  • Cine este cel care creează povestea vieții mele și cum se schimbă ea de-a lungul timpului?

Workshop susținut de psihoterapeut Raluca Ferchiu
Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute
https://www.gammainstitute.ro/ro/sanatate/servicii-psihologie

Când?
Miercuri, 26 aprilie 2017, ora 18.00 - 19.30

Unde?
Gamma Institute, Iasi, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, et. 1, ap. 1, interfon 01

Investiție: 50 ron

Cum mă înscriu?
Completează formularul de înscriere aici, specificând denumirea evenimentului, numele și vârsta celui care va participa.

Tags

psiholog bun in iasi
psihoterapeut
gamma clinic psychology
Gamma Institute
interior
cunoastere
autocunoastere
adolescent
probleme
comunicare
conflicte
intrebari
sensul vietii

Adaugă comentariu nou