Despre Constiinta: creier si materializare

[[{"type":"media", "view_mode":"media_large", "fid":"259", "attributes":{"class":"media-image alignleft size-medium wp-image-508", "typeof":"foaf:Image", "style":"float: left; margin-right: 10px;", "width":"300", "height":"195", "alt":"mind-power"}}]]Constiinta consta din toate gandurile ce emana de la toate entitatile si toate lucrurile. Gandurile ce alcatuiesc constiinta au frecvente electrice diferite. Unele sunt ganduri de frecventa foarte joasa si lenta si anume cele care predomina aici, in constiinta sociala. Altele sunt ganduri de frecventa inalta – ganduri nelimitate ale supraconstiintei. Constiinta este suma tuturor valorilor de frecventa diferita ale gandului, iar fiecare valoare de gand atrage valori asemanatoare, luate de pretutindeni.

Constiinta sociala reprezinta o densitate de frecvente electrice ale gandului – dar este o densitate mai usoara decat aerul. Densitatea constiintei sociale este constituita din gand exprimat – gand ce a fost exprimat prin emotie, de catre fiecare entitate; adica, este alcatuita din gand realizat – gand pe care fiecare entitate l-a preluat deja, l-a simtit in suflet si l-a distribuit prin campul auriu, inapoi in fluviul gandurilor, pentru ca toti sa se hraneasca din el.

Gandurile din care prospera planul vostru sunt acele ganduri limitate si de joasa frecventa ale constiintei sociale. Aceste ganduri sunt foarte restrictive, care emit judecati, foarte dure, deoarece vietile voastre sunt conduse de atitudini legate de supravietuire si de frica de moarte – fie ca este moartea intruparii, fie cea a egoului. Prin urmare, constiinta voastra este ocupata cu ganduri legate de hrana, adapost, munca, bogatie; cu ganduri de judecata a ceea ce este potrivit si ce nu este, a ce este bine si ce e rau; ganduri legate de moda, de frumusete, acceptare, competitive, varsta, boala si moarte. Aceste ganduri de joasa frecventa intra cu usurinta in campul vostru auric, deoarece ele predomina in gandirea celor din jur. Deci, sunteti alimentati in permanenta cu ganduri limitate, provenite de la o constiinta foarte ingusta si imobilizata. Si, pe masura ce le permiteti acestor ganduri sa va alimenteze, transmiteti inapoi sentimentul pe care vi-l dau, regenerand si perpetuand astfel gandirea limitata a omului.

Constiinta din marile voastre orase este in mod special limitata, deoarece majoritatea celor care traiesc acolo sunt extrem de competitivi, preocupati de propria imagine exterioara, se tem de altii si nu se accepta intre ei. Prin urmare, toate orasele voastre mari sunt invaluite de o densitate densa de constiinta. Ceea ce vad cei care vin aici din alte universuri, cand va privesc orasele, este o retea densa de lumini multicolore – ganduri de joasa frecventa, ale unei constiinte foarte limitate, manifestate ca un camp de lumina.

Gandurile de frecventa inalta ale supraconstiintei sunt acelea ale starii de A FI, ale vietii, armoniei, unimii si a unei deveniri continui. Ele sunt gandurile iubirii. Ele sunt gandurile bucuriei, ale geniului.  Ele sunt nelimitate care, in realitate, depasesc posibilitatea de a fi exprimate chiar si prin aceste cuvinte, deoarece sentimentele nascute din ganduri nelimitate nu pot fi descrise prin cuvinte.

Gandurile de frecventa inalta pot fi traite mai simplu in constiinta unui loc salbatic, departe de gandirea imobilizata a omului – deoarece, acolo, viata este simpla, in afara timpului, in continua devenire si intr-o totala armonie cu ea insasi. Acolo, departe de judecata omului, va puteti auzi pulsul propriei cunostinte.

Cum puteti capta gandul din fluxul constintei? Portiunea electromagnetic a aurei voastre atrage spre voi tot ceea ce se potriveste cu procesele voastre de gandire si cu starea emotionala a fiintei. Pentru ca gandul sa va hraneasca – pentru ca acesta sa fie simtit si realizat in fiinta voastra – trebuie ca, mai intai, sa fie coborat, intr-o forma de Lumina. Odata ce gandul intalneste Spiritul fiintei voastre – lumina ce va inconjoara corpul – el izbucneste intr-o explozie de lumina; adica, gandul se autoaprinde in momentul in care intalneste lumina.

Lumina reduce calitatea substantei gandului. Astfel, lumina a atras spre ea ceea ce a fost similar ei, gandul este nevazut – iar apoi vazut, printr-o explozie de lumina. Gandul, in forma luminii, patrunde in creierul vostru si este transmutat intr-un propulsor de lumina electrica ce vibreaza la o anumita frecventa, in concordanta cu valoarea gandului care a fost receptat.

In clipa in care deveniti constienti de un lucru, voi primiti gandul acelui lucru. Chiar in clipa in care primiti acel gand, lumina lui este receptata de catre creier. Exista unele entitati care vad uneori explozii de lumina, de obicei la coada ochiului. In majoritatea cazurilor, ele vad cum propriul Spirit accepta un gand. Momentul in care vad lumina stralucind in fata lor este chiar cel in care gandul a intrat in campul lor auric si s-a manifestat in creierul lor. Daca inchideti ochii si vedeti miscarea culorilor sau a modelelor, inseamna ca percepeti cum arata gandul, atunci cand patrunde in creierul vostru.[[{"type":"media", "view_mode":"media_large", "fid":"257", "attributes":{"class":"media-image alignleft size-medium wp-image-506", "typeof":"foaf:Image", "style":"float: right; margin-left: 10px;", "width":"300", "height":"142", "alt":"chandra-asthami"}}]]

Creierul vostru este un  mare receptor de frecvente electrice ale gandului, avand parti specializate pentru a primi, a gazdui si a amplifica diversele frecvente ale gandului. Partile creierului au diferite potentiale de a gazdui si de a electriza gandul, in functie de densitatea de apa din peretii sai celulari. Unele parti pot gazdui si amplifica numai gandurile de frecventa inalta; altele doar pe acelea de frecventa joasa.

Creierul vostru nu creeaza ganduri, in pofida a ceea ce se crede in general. El pur si simplu ii permite gandului venit din fluxul constiintei, sa patrunda in el. Este un organ conceput de catre Dumnezei special pentru a recepta si pentru a gazdui gandurile ce au venit prin Spiritul fiintei voastre, pentru a-l transforma apoi in curent electric, amplificand-l si transmitandu-l prin sistemul nervos central, catre fiecare parte din corp, astfel incat sa fie realizat ca intelegere.

In tehnologia voastra exista ceea ce numiti radioreceptori cu scale ce va dau posibilitatea sa determinate volumul sunetului si frecventa sau unda radiofonica care este receptata. Ei bine, creierul este un receptor cu o scala si poate primi o anumita frecventa, numai daca partea din creier conceputa sa gazduiasca acea frecventa a fost activata.

Capacitatea pe care o are creierul vostru de a primi diferite frecvente ale gandului este controlata de catre un puternic mecanism, numit glanda pituitara, a carei locatie se gaseste intre emisferele dreapta si stanga ale creierului. Pituitara, numita si cea de-a saptea pecete, va guverneaza creierul. Ea este raspunzatoare de activarea diferitelor portiuni din creier, pentru ca aceasta sa primeasca si sa gazduiasca diverse frecvente de gandire. Ea este poarta ce va deschide capacitatea de a contempla si de a rationa cu gandul, de a-l realiza in corp si de a-l materializa  apoi intr-o experienta, pentru o mai mare intelegere.

Pituitara este o glanda foarte mica, insa absolut minunata, pe care multi o numesc cel de-al treilea ochi. Ei bine, voi nu aveti un al treilea ochi; nu exista loc pentru asa ceva in capul vostru. Pituitara nici macar nu seamana cu un ochi; ea seamana cu o para ce are o gurita la capatul mai ingust, care seamana cu o petala. Creierul vostru este condus si controlat prin functiile acelei glande puternice, printr-un sistem complex de secretii hormonale. Pituitara, care este o glanda endocrina, secreta un hormon ce curge prin creier, in gura glandei pineale – o alta glanda endocrina, localizata langa pituitara, la baza cerebelului si deasupra coloanei vertebrale.

Ramtha - Cartea Alba

Continuarea maine.

De la Diana Ciubotaru - psihologul din Iasi

Tags

activare
al-treilea-ochi
atitutdini
bucurie
camp-auric
constiinta
corp
creier
densitate
egoul
electrice
emana
entitati
experienta
explozie-lumina
fluviul
flux-de-constiinta
frecvente
frica
gand
geniul
glanda-pineala
glanda-pituitara
judecati
lucruri
lumina
moarte
nelimitate
perpetuand
plan
prospera
psiholog-iasi
regenerand
sentiment
sistem-nervos
spiritul-fiintei
supraconstiinta
supravietuire
transmite
unime
valori

Adaugă comentariu nou