Dezvoltare personală - Vreau să iert și să fiu iertat

iertareaSSF diviziune a ICSCC, organizează workshop-ul de dezvoltare personală, adresat publicului larg – “Vreau să iert și să fiu iertat”

Iertarea este un act care are un impact vindecător atât în plan emoțional cât și fizic.
Ca proces psihic are mai multe dimensiuni și, în mod spontan noi facem acest act atingând una sau două dimensiuni ale ei, și, în consecință, iertarea este făcută incomplet. Iertarea are o dimensiune emotională (și de aceea noi simțim eliberare când se produce) are o dimensiune cognitivă (și de aceea efectul ei este o senzație de clarificare mentală, de „val care se dă la o parte”, de ușurare în a vedea soluțiile sau a ști ce ai de făcut), și o dimensiune spirituală (de aceea efectul ei este trăirea unei stări de recunoștința față de Spirit sau comuniune cu Spiritul din tine.)
Iertarea este un act care se invață și efectul ei se descarcă în timp. Recunoașterea etapelor ei și lucrul cu tine in desfășurarea ei iți garantează atingerea marelui premiu: iubirea de sine și sănătatea pe toate dimensiunile fizic, mental, emoțional.
Asta este ceea ce cultivăm în acest Worshop: - să invățăm să iertăm din iubirea de sine, complet, într-un act de conștiență și asumare totală. Efectul cumulat al tuturor etapelor face ca rezultatul final să aibă un impact mult mai puternic decât de obicei.
Oamenii care au participat la acest eveniment în ultimii 2 ani au raportat invariabil schimbări în viața lor, în felul în care relaționează cu ceilalți și, mai ales cu felul în care se priveau pe ei inșiși: - Puternici și plini de respect și iubire. Au decis: noi nu mai suntem victimele acelor tirani. S-a produs curățarea de resentimente, frustrare, neputința și pregătirea minții pentru acceptare.
Vei experimenta cum iertarea se transformă în putere personală prin exerciții practice și instrumente concrete de lucru.

TRAINER: Diana Laura Ciubotaru, este formator și supervizor în psihoterapie sistemică de familie și cuplu în cadrul Școlii Sistemice de Formare Iași, psihoterapeut principal specializat în terapie sistemică de familie și cuplu, președintele Institutului de Cercetare și Studiul Conștiintei Cuantice și creatorul Școlii de Activare a Sinelui, specializat în terapia Sinelui și terapeut licentiat în terapia Bowen. 

DETALII DE ORGANIZARE 
Locația: IAȘI, Centrul Holist-San, Șos. Nicolina, nr.85, bl. 988A, sc. B, parter, interfon 02 
Cost workshop: 200 ron 
Data: 27 martie
Durata 5 ore
Număr:10 participanți 
În urma participării se obține diploma cu 8 credite CPR pentru psihologi sau diploma de participare pentru cei din alte arii de activitate

Pentru informații suplimentare și înscrieri contactați-ne la: 
email:contact@icscc.ro
mobil: 0742 094 746, 0741 093 131

Tags

psiholog diana ciubotaru
icscc
workshop
credite
cpr
dezvoltare personala
formare sistemică
scoala de activare a sinelui
scoala sistemica de formare

Adaugă comentariu nou