To do list 2017… pentru copilul meu

poster_to_do_list_4.jpgTo do list 2017… pentru copilul meu
by Lavinia Gîtlan

A devenit ceva obişnuit să faci liste cu lucrurile care trebuie să le aduci la bun sfârşit. Ai un scop bine definit în minte referitor la îndatoririle sociale şi cum anume să le îndeplineşti. Te-ai gândit vreodată să îţi faci un plan despre cum să îţi creezi, cum să îţi reinventezi sau cum să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu copilul tău?
Presiunea responsabilităţii de a creşte un copil sănătos, puternic şi încrezător a devenit atât de mare încât esenţa bucuriei de a fi părinte s-a uitat.  În lumea copilului, timpul are o altă dimensiune, nu are termene limită, acolo timpul se măsoară în clipe de iubire.  Contează ce faci atunci când ești cu el, nu cât de costisitoare este activitatea, locurile în care mergeți împreună sau dimensiunea jucăriilor cumpărate.

De ce să participi la acest eveniment?
Prin participarea la acest workshop, vă invit, dragi părinţi, să redescoperiţi bucuria sinceră de a fi părinte, de a vă întoarce la sufletul pe care l-aţi creat şi adus în viaţa voastră. Eliberaţi-vă de standardele societăţii, urmaţi-vă inima şi haideţi să creăm împreună o listă cu activităţi autentice, personalizate, care va avea ca unic scop conectarea la o legătură profundă cum este cea dintre un copil şi părintele lui.
Oriunde ar pleca copiii tăi, punctul de atractie este ACASA.

Workshop susținut de psih. Lavinia Gîtlan
GAMMA KIDS by Gamma Institute

Când?
13 Decembrie 2016, ora 18.00 – 20.00

Unde?
GAMMA KIDS, Iași, str. Vasile Lupu, nr. 35, interfon 06

Investitie: 80 ron. Dacă tu sau alți membri ai familiei tale participă la încă 2 evenimente Gamma Kids sau Gamma Clinic Psychology în luna decembrie, plătești doar 150 ron, în loc de 180 ron.

Cum mă pot înscrie?
Completează formularul de înscriere aici, precizand denumirea workshop-ului.

 

 

 

Tags

psiholog bun in iasi
pshoterapie
parenting
parinte
conexiune
copil
probleme
timp cu copilul
activitati
sarbatori
gamma kids
gamma clinic psychology

Adaugă comentariu nou