FREE TEENS: Experimentează și pune-ți visele în aplicare!

free_teens_3_0.jpgSeria FREE TEENS se adresează tinerilor şi provocărilor lansării în viaţă. Sunt invitaţi să participe toţi cei care au întrebări sau caută răspunsuri la problemele apărute în această perioadă a vieţii. Al treilea workshop din cadrul seriei FREE TEENS va fi un workshop dedicat viselor și se numește FREE TEENS: Experimentează și pune-ți visele în aplicare! Vom vorbi despre puterea voinței și despre cum ne putem îndeplini visele, prin stabilirea unor obiective care să fie în concordanță cu interiorul și aspirațiile noastre; dacă știm ce vrem să obținem, cu siguranță avem tot potențialul de care avem nevoie pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Și pentru că finalul unui an este momentul excelent pentru a ne creiona visele, te invit la acest workshop, în care vom vedea ce realizări am avut în 2015, în ce măsură am avut obiective clar stabilite sau nu și mai ales, vom visa împreună la toate lucrurile minunate pe care ni le propunem pentru 2016.

Ce obții dacă participi la acest workshop:
- Vei fi conștient de puterea intenției și a voinței în viața ta și de modul în care acestea te conduc în acțiune zi de zi;
- Vei învăța ce înseamnă să îți propui obiective care să se îndeplinească cu siguranță și cum se construiesc ele, astfel încât să obții ceea ce îți dorești;
- Vei putea integra schimbările pe care vrei să le faci în viața ta independentă într-o strategie pe termen lung;
- Vei pleca acasă cu un plan concret cu ceea ce vrei să obții în 2016 și cu strategia pe care o poți aplica astfel încât să-ți îndeplinești visele.

Susținut de psihoterapeut în supervizare Raluca Ferchiu
Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

Când ne întâlnim?
Sâmbătă, 12 decembrie, în intervalul 11.00 - 13.00

Unde ne întâlnim?
La Gamma Institute, Iași, str. Vasile Lupu, nr 35 - str. Răchiți 26A, interfon 06

Care este investiția ta?
30 ron. Dacă participi la oricare două dintre workshop-urile ABOUT Love, Life & Psychology, plătești doar 50 ron.

Cum te poți înscrie?
Trimite un email la psychology@gammainstitute.ro cu numele workshopului și datele tale de contact sau sună la telefon 0741 093 131 (secretariat Gamma Institute).

Tags

adolescenti
tineri
cursuri
dezvoltare personala
independenta
psiholog bun
orientare

Adaugă comentariu nou