PROMOTIILE LUNII IANUARIE

sales.jpg

Școala de Activare a Sinelui oferă pentru studenții curenți reduceri de până la 50% la workshop-urile acestei luni.

Școala Sistemică de Formare oferă pentru studenții curenți reduceri de 50% la workshop-urile acestei luni.

Se oferă reducere de 20% din prețul workshop-urilor pentru orice participant din afara școlilor.

Reducerile se aplică la inscrierile făcute prin formularul de inscriere de pe site sau telefonic la secretariat, la numărul 0741 093 131, pe baza numărului de înmatriculare de pe legitimația de cursant.

Dragii noștri vizitatori,

Anul acesta Gamma Training prin cele două școli ale sale, SAS si SSF, vine cu linie nouă de ateliere de lucru sau workshop-uri. Ele se adresează în egală măsură publicului larg cât și psihoterapeuților, o parte dintre ele fiind creditate CPR. Au fost concepute pentru a acoperi nevoile tuturor și ritmuri diferite de evoluție.

Seria FREE MIND – eliberarea de tiparele mentale distructive care iți ruinează viața în mod repetat și limitează capacitatea de a te adapta în mod creativ schimbării.

 Abordăm 7 tipare distructive principale, care ne sabotează viața personală și interpersonală – mergând cu capacitatea de a-l vâna în propria viață fără să te mai sperii de el, continuând cu dezvoltarea alternativelor de lucru (mental și comportamental) și aici includem exersarea câtorva tehnici chiar în timpul atelierului. Tehnicile sunt inspirate de paradigma cuantică, epigenetică si neurofiziologie și se bazează pe activarea Sinelui, imagerii dirijate, mediatie ghidată, externalizare și tehnici expresive. Chiar poate fi simplu atunci când vrei să participi la propria ta viață. 

 Inscrieri  la numărul 0741 093 131

Seria FREE BODY – psihosomatica, eliberarea de emoțiile reprimate și recuperarea sănătății fizice prin intermediul puterii psihicului. Din nou, se folosește paradigma cuantică asupra conștiintei pentru a explica și exersa tehnici de intervenție aici și acum.

 Se abordează 7 teme super interesante, foarte des întâlnite, cu mare incidență în rândul populației afectate de stres. Fiecare temă oferă un tablou clinic de autoevaluare unde poți regăsi semnele tale sau ale celor interesați, oferă mici tehnici de intervenție cu aplicare imediată, oferă un program de recuperare ce poate fi particularizat pe loc la propria ta situație, sau una de interes pentru tine. Pe scurt, după încheiere workshop-ului poți începe, imediat, să faci ceva concret pentru remedierea problemelor tale de sănătate – fizice sau emoționale. ​

 Inscrieri  la numărul 0741 093 131

Seria FREE SPIRIT – tehnici instant de curățare emoțională și mentală.

Pentru cei care nu au timpul si disponibilitatea de a ne urmări în atelierele în extenso, am conceput această linie INSTANT de întâlniri, centrate pe soluție, fiecare fiind axată pe aplicarea si exersarea unei tehnici concrete: de exemplu: prevenirea și ieșirea din atacul de panică, eliberare emoțională, scăderea tensiunii sau fricii de ceva anume, repararea unei relații, comunicarea a ceva dificil, dezlegarea de trecut, vindecarea fricilor vechi, schimbarea poveștii de viață și multe altele. Ele au un cost redus, durata de 1oră jumătate și aplicabilitate imediată.

 Inscrieri  la numărul 0741 093 131

Seria FREE CHILD  - este o serie de întâlniri în care se construiește fericirea familiei pe o bază solidă, începând de la copii. Principalul scop al programului este de a susține copiii în dezvoltarea social emoțională și intelectuală a acestora și de a susține părinții în educația și apropierea de copii. 

Programul este structurat pe 5 module a câte 120 minute (câte unul pe lună) și include gratuit fișe de lucru pentru părinți și copii, acasă, jocuri și exerciții pentru întreaga familie. Presupune participarea copiilor in grupe restranse pentru a facilita lucrul cu fiecare dintre ei. La primul modul se va face o evaluare a fiecărui copil iar la modulul final vor participa și părinții. 

 Inscrieri  la numărul 0741 093 131

Seria FREE THERAPIST – Tehnici de intervenție în practica psihoterapiei sistemice. Am selectat pentru voi cele mai frumoase și relevante tehnici de transformare sistemice care pot fi aplicate în contexte cât mai variate, atât individual cât și de grup, familie sau cuplu.

Atelierele acestei serii oferă tuturor participanților, indiferent de orientarea lor terapeutică, instrumente eficiente de lucru care le dau libertate și naturalețe în actul terapeutic, subliniind și mai mult frumusețea modelului sistemic. Terapeuții au posibilitatea să exerseze într-un cadru securizant și creativ cât mai multe modele de intervenție, să interacționeze unii cu ceilalți într-o echipă nouă și să participe la crearea și consolidarea unei rețele de terapeuți profesioniști care oferă servicii deosebite. 

 Inscrieri  la numărul 0741 093 131

Seria GENIUS MIND – din februarie 2015 se lansează o serie ABSOLUT SPECTACULOASĂ de cursuri, bazate pe paradigma cuantică, integrând cele mai recente studii din domeniul epigeneticii, neurofiziologiei, mecanicii cuantice și psihologiei cuantice. Scopul cursului este de a pune participanții în contact cu o nouă realitate, în care modificarea parametrilor psihici –cognitivi sau emoționali, a parametrilor corporali până la nivelul ADN, se face în mod simplu și  natural folosind MINDNET. Un nou concept de intervenție bazat pe activarea creierului într-o proporție cât mai mare, trezirea genelor latente responsabile de  activarea geniului din interior. Acesta va găsi singur soluțiile la tot ceea ce te frământă - puterea rămâne la tine și o vei amplifica și folosi din 2 în 2 săptămâni prin antrenamentele, exercițiile, jocurile, meditațiile ghidate si imageriile dirijate în cadrul întâlnirilor noastre. Vom merge până în interiorul celulei pentru a declanșa geniul chiar de acolo, din ADN-ul său. Vom descuia sigiliile ADN-ului tău pentru a permite vieții să izvorască din tine conform SINELUI. 

 Inscrieri  la numărul 0741 093 131

Tags

reducere
promotii
Gamma Institute
eveniment
workshop
scoala sistemica de formare
scoala de activare a sinelui

Adaugă comentariu nou