”Radio Theater - Tales of the Quarantine” - Workshop GRATUIT de dezvoltare personală și profesională

radio_theater_tales_of_the_quarantine_1_2.pngDacă lucrezi cu oamenii, știi deja că uneori poate fi o provocare să te prezinți sau să explici, în cuvinte cât mai simple, cum anume îi poți ajuta sau care sunt lucrurile pe care ai vrea să le transmiți. Iar când vine vorba despre adaptarea conținutului sau a prezentării tale la instrumentele noi, prin care poți ajunge la cei cu care ai vrea să lucrezi, apare și provocarea noilor tehnologii și a metodelor inovative. 

Printre aceste metode se numără și podcast-urile, ce au devenit în ultima perioadă o modalitate prin care oamenii învață, fac schimb de experiențe și dezbat diferite topici - într-un cuvânt, își crează obiceiul de a investi timp și energie în îmbunătățirea propriei vieți și în dezvoltarea lor personală.

Echipa Gamma Institute a realizat în ultimul an și jumătate, împreună cu partenerii din străinătate, un ghid de bune practici referitoare la producerea podcast-urilor de către specialiștii care lucrează în domeniul dezvoltării personale, a educației non-formale și a psihologiei/psihoterapiei. 

Dacă ești la început de drum și vrei să înveți cum să te prezinți celor cu care îți dorești să lucrezi sau dacă deja practici și vrei să înveți cum să-ți transmiți mesajul într-un mod inedit, te invităm la evenimentul de final al proiectului ”Radio Theater - Tales of the Quarantine”, vineri, pe 30 septembrie, ora 17.00, la sediul Gamma Institute din Iași. 

Ce obții participând la acest eveniment?

  • înveți cum să transpui mesajul pe care vrei să-l transmiți într-un format coerent și atractiv pentru ascultătorii tăi
  • înveți ce înseamnă crearea unui podcast, care sunt metodele și platformele pe care le poți folosi
  • experimentezi înregistrarea unui scurt podcast și pleci cu un conținut pe care mai apoi îi poți rafina și folosi în practica ta
  • cunoști oameni noi, cu care poți găsi interese comune și cu care poți face schimb de bune practici în tot ceea ce înseamnă lucrul cu oamenii de toate vârstele. 

Evenimentul este GRATUIT și se adresează tuturor celor care lucrează în domeniul psihologiei, dezvoltării personale, educației non-formale, dar și în alte domenii în care apare provocarea de a transmite un anumit mesaj oamenilor, prin metode moderne. Și nu în ultimul rând, tuturor celor care vor să-și descopere potențialul creativ și să-l folosească în practica și viața lor.

Când?
Vineri, 30 septembrie 2022, ora 17.00 - 20.00

Unde?

Gamma Institute, Iași

Șoseaua Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, et.1, ap.1, interfon 01

Pentru a te înscrie, completează Formularul de înscriere
Pentru detalii sau întrebări, nu ezita să ne scrii pe adresa contact@gammainstitute.ro sau să ne contactezi telefonic la 0741093131.

Te așteptăm cu drag!
Echipa GAMMA Institute

Tags

gammainstitute
gammateam
erasmusplus
erasmusprojects
radiotheatre
workshop
podcasts

Adaugă comentariu nou