Serile de relaxare: Atelier de art-terapie

a_new_design_6_0.jpgSerile de relaxare: Atelier de art-terapie

Serile de relaxare sunt întâlnirile lunare în care grijile cotidiene sunt eclipsate de frumusețea interiorului nostru și de potențialul de creație, în care ne relaxăm și ne bucurăm de aspectele magice ale vieții de zi cu zi. Iar arta este unul dintre mijloacele cele mai directe de a ne conecta la noi, de a ne relaxa și de a exprima emoțiile, activitățile creative având puterea de a scoate la suprafață Sinele și copilul interior. Și când este mai potrivit să ne conectăm și să ne relaxăm în acest mod, dacă nu în preajma sărbătorilor?

Așa că te invităm să te conectezi prin intermediul artei la emoțiile tale, să exprimi prin culori și texturi, cine ești cu adevărat. Vei avea ocazia să te deconectezi, dând frâu liber imaginației, iar cadrul relaxant, încărcat de energia sărbătorilor ce se apropie, îți va permite să-ți exprimi liber personalitatea, emoțiile și tot ceea ce experimentezi zi de zi.

Talentul nu este necesar pentru această întâlnire, deoarece vei descoperi creativitatea care există în mod natural în fiecare dintre noi.

Te așteptăm cu drag să ne conectăm la Copilul interior și la Sine, să desenăm, să pictăm, să modelăm și să creăm lucruri care să ne amintească de ceea ce contează cu adevărat pentru fiecare dintre noi.
Psih. Raluca Ferchiu și psih. Livia Băețică
Gamma Clinic Psychology by GAMMA Institute

Când?
Joi, 14 decembrie 2016, ora 18.00 - 19.30

Unde?
Gamma Clinic Psychology, Iași, str. Vasile Lupu, nr. 35

Investiție: 50 ron

Înscrie-te completând formularul aici si specificand denumirea evenimentului. 

Tags

psiholog bun in iasi
psihoterapeie
metode de relaxare
stres
presiune
arta
emotii
gamma clinic psychology
Gamma Institute

Adaugă comentariu nou