Sunt energie creatoare! – workshop pentru copii

workshop_gratuit_5_iulie_0.jpgSunt energie creatoare! – workshop pentru copii
by psih. Luiza Brînză

Odată cu vacanța, absența unui program de activități poate determina apariția rutinei în viata copilului tău. În general, copiii petrec timpul liber mâncând, dormind, jucându-se sau vizionând  emisiuni TV. Copiii mai mari pot pierde noțiunea timpului în fața computerului pe diverse jocuri de strategie sau combat.

Este paradoxal că, deși internetul face o pledoarie pentru natură și de cât de frumos și de sănătos este sa îți petreci timpul afară, trăim într-o lume în care copiii aproape că nu mai știu ce înseamnă cățăratul în pomi, alergatul după fluturi și licurici, împletitul de coronițe din plante sau suflatul unui banal puf de păpădie.

Timpul conștient petrecut în natură este atât antidot, cât și medicament pentru stările tensionate și de stres. Lumea naturii functionează în armonie spontană cu energia universală și de aceea, emană pace, frumusețe și adevăr. Numai ființele umane au abilitatea de a alege conștient dacă să acționeze sau nu în armonie cu natura lor divină sau să o ignore.

Acest workshop este benefic pentru copilul tău deoarece:

  • Aduce copilul într-un mediu natural, relaxat;
  • Socializează cu egalii;
  • Ajută la menținerea curiozității privind lumea în care trăiește;
  • Dezvoltă autocunoașterea;
  • Ajută la conștientizarea puterii personale ca parte din natură/univers.

Acest workshop gratuit se adreseaza copiilor cu vârsta între 4 și 6 ani și presupune o serie de activități după cum urmează: Amprenta copacului și amprenta mea! – abordare coloristică; Ce îmi dăruiește natura? – observație cu checklist;  Să oferim ceva naturii! – handwork.

Workshop susținut de psiholog Luiza Brînză
GAMMA KIDS by Gamma Institute
https://www.gammainstitute.ro/ro/sanatate/servicii-psihologie

Când?
Miercuri, 5 iulie 2017, ora 17.00 – 18.30

Unde?
Parcul Expoziției/ Grădina Botanică din Iași – detalii despre locația exactă se discută telefonic cu fiecare participant.

Înscrieri:
Completează formularul de înscriere (https://www.scoalasistemica.ro/inscriere-evenimente-ssf), specificând denumirea evenimentului, numele și vârsta copilului care va participa.

Locuri limitate, maxim 6 copii! Participarea se face doar pe baza completării formularului de participare și a confirmării telefonice a prezenței.

Tags

copii
parenting
timp liber
vacanta
natura
iubire
workshop
curiozitate
psiholog bun in iasi
psihoterapie de familie si cuplu
gamma kids
gamma clinic psychology
Gamma Institute

Adaugă comentariu nou