Mai 2013

Crearea realitatii-Crearea sanatatii

Trupul-minte uman este o parte a unui camp de inteligenta constient, ganditor. In fiecare secunda a existentei, expresia locala pe care o numim “trup-minte” schimba energie si informatie cu expresia nonlocala pe care o numim “univers”. Singura problema este ca noi facem acest lucru in mod inconstient. Un om obisnuit gandeste aproximativ saizeci de mii de ganduri pe zi. Acest fapt nu este deloc surprinzator. Ceea ce este putin tulburator este ca 95 de procente din gandurile pe care le avem astazi sunt identice cu gandurile de ieri. In fiecare zi, cream in mod inconstient aceleasi tipare de energie, care dau nastere aceleasi expresii fizice a trupului.

A fi

Daca ascultam o simfonie cantata de o orechestra de o suta de instrumente, fiecare instrument vibreaza la o frecventa diferita –si totusi, prezenta unuia nu-l inlatura pe niciunul dintre celelalte. Daca urechile noastre nu ar putea auzi decat o singura frecventa, am pierde restul simfoniei si probabil ca nu am asculta decat un instrument, dintr-o suta. Nouazeci si noua la suta din muzica ne-ar fi inccesibila, pentru ca nu am fost acordati sa ascultam si celelalte frecvente.

Profilul constientei mele

Acum, ca ati observat care va sunt limitarile (cititi Modificarea realitatii voastre pentru a-i face loc celui de-al noualea secret) creionati un profil al constientei voastre, la acest moment. Notati profilul iar pentru fiecare categorie, folositi o scala de la 1 la 10. Pastrati cele scrise si recititi dupa saizeci de zile, ca sa vedeti cat de mult v-ati schimbat. La sfarsitul celor saizeci de zile, evaluati-va fara sa va uitati la notele initiale.

Modificarea realitatii voastre, pentru a-i face loc celui de al noualea secret

Motivul pentru care Christos, Buddha, Socrate sau orice alt invatator spiritual rezoneaza cu noi personal este ca, in constiinta limitata, exista strafulgeri bruste si clare ale unei realitati transcedentale. Mintea ta vrea sa transceada. Atentia limitata este ca si cum ai avea o singura luminita, care straluceste pe un singur obiect. Ea exclude tot ce se afla in afara razei ei; echivalentul mental este respingerea.

Modificarea realitatii voastre

Umbra exista si este ascunsa vederii. Pentru a o gasi, trebuie sa ne dedicam unei calatorii descendente. Ganditi-va la aceasta calatorie, ca si cum ati merge sa recuperati parti din viata voastra care au fost abandonate, pentru ca v-ati simtit vinovati sau rusinati pentru ele. Furia care izbucneste din umbra este atasata de evenimente trecute, care nu au fost rezolvate niciodata. Acum, acele evenimente au trecut, insa rezidurile lor emotionale au ramas.

  •  
  • 1 din 3