Octombrie 2014

Program de dezvoltare social-emotionala pentru copii

poster_copii_bucuresti.jpg

Principalul scop al programului este de a susține copiii în dezvoltarea social emoțională și intelectuală a acestora. Programul este structurat pe 5 module a câte 120 minute (câte unul pe lună) și include gratuit fișe de lucru pentru părinți și copii, acasă, jocuri și exerciții pentru întreaga familie.

http://www.icscc.ro/ro/cursuri/sas/curs/programul-de-dezvoltare-sociala-...

Adevăratele bijuterii ale printesei

basme.pngÎntre adulți și copii este o mare diferență: copilul crede foarte mult că totul e posibil, iar adultul este convins că aproape totul e imposibil. Te regăsești aici? Atunci citește cu copilul tău acest basm. Copilul interior va reacționa imediat!

Era odată, mai demult, o prințesă mică și foarte frumoasă, care trăia impreună cu părinții ei, regele și regina. Locuiau într-un palat minunat. Micuța prințesă era foarte fericită. Ea avea o comoară într-o casetă, în care păstra niște bijuterii strălucitoare de-ți luau ochii, nu altceva. Erau acolo nenumărate lănțișoare, brățări și inele care sclipeau, reflectând toate culorile curcubeului. Toate bijuteriile erau din aur și argint, foarte meșteșugit alcătuite. Trebuie să știm că micuța prințesă ținea într-un mod cu totul special la caseta cu bijuterii, pentru că erau numai ale ei și nimeni nu mai avea una la fel. De aceea, oriunde mergea, ea își lua neapărat și caseta cu bijuterii.